E, i nemoj sve pare da potrosis, nek ti ostane za pivo za drugare koji SMO ti pomogli oko svega ovoga!
Vrat se pomera...ili ne!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Vrat se pomera...ili ne!!!
Sledeci put nemoj uzimati nista bez supervizora. Moja preporuka je da ides do NSa i da se nadjes sa Nemanjom.
E, i nemoj sve pare da potrosis, nek ti ostane za pivo za drugare koji SMO ti pomogli oko svega ovoga!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja sam ostavio i cugu, ali moze kafaSonicX wrote:Sledeci put nemoj uzimati nista bez supervizora. Moja preporuka je da ides do NSa i da se nadjes sa Nemanjom.
Pa naravno za cast se podrazumeva, sad me sramota sto nisam ja prvi to pokrenuo
Ali, svakako cim skupim kintu eto mene da ponovo trazim pomoc. Sad imam 330 evra, ima meksikanac nov u mitrosu je 390 i koji dinar vise, meni ce sad 31 rodj, pa mozda(iako odavno toga nije bilo), dobijem neku kintu kao uzoran student i tako to.... malo serem, nemoj te zameriti...
Kafa, pivo, sok sta god, u poslednje vreme pogotovo zimi caj ili topla cokolada su pobednici
Ali, svakako cim skupim kintu eto mene da ponovo trazim pomoc. Sad imam 330 evra, ima meksikanac nov u mitrosu je 390 i koji dinar vise, meni ce sad 31 rodj, pa mozda(iako odavno toga nije bilo), dobijem neku kintu kao uzoran student i tako to.... malo serem, nemoj te zameriti...
Kafa, pivo, sok sta god, u poslednje vreme pogotovo zimi caj ili topla cokolada su pobednici
na koju foru onda nisi bio dovoljno odrastao da izvuces pare od prodavca, mislio sam da se radi o nekom srednjoskolcuMitkeLAP wrote:31 rodj... student
Bolje uplati zimovanje preko ZPU-a

I pazi da ne pomeriš vrat.

I pazi da ne pomeriš vrat.
31.12. mi je rodj punim 20 ne 31bancika wrote:na koju foru onda nisi bio dovoljno odrastao da izvuces pare od prodavca, mislio sam da se radi o nekom srednjoskolcuMitkeLAP wrote:31 rodj... student
- rockozaurus
Sta bi,kolega?Nista novo?