@Rocket roll
A zasto ni jedan Bluzer ili Dzezer ne svira Ibaneza?Zasto svi,ukljucujuci i tebe,sviraju neku vrstu fendera?Uf,pa ja sad mislim da su bluz i jazz tako ograniceni...ccc...sve fenderi...ccc...pa to je bas ograniceno....Kako ne mozes da razumes da je to stvar ukusa?Mozes ti svirati metal na fenderu,al nije fora.Mozes ti svirati Bluz na ibanezu,ali nije fora...
I ako su Jazz i bluz toliko karakteristicni,a metal tako ogranicen da moze samo sa distorzijom da se svira,zasto je onda tvoj "rodjeni" rok

Pa i nije,po tvojim recima.Samo zameni distorziju sa overdrive-om.Ako je overdrive ukljucen,onda je to 100% rock.A ako ga iskljucis,onda je to "sve sem" roka...zar ne?Onda ispada da i ti isto slusas podjednako glupavu i tupavu muziku kao ja...to si ti rekao ne ja....

Bluz i jazz imaju svoje skale,progresije,stvari tog tipa,i zato ih mozes svirati na fruli...to metal nema...ali nema ga ni rock...
Ono sto ja pokusavam da kazem sve vreme,je da,ma koliko vam se metal ne svidjao,trebalo bi da ga,kao muzicari,jel,postujete...mozda vam bas i nije po ukusu,ali ako sam ja mogao preci preko takvih stvari,mozete sigurno i vi...Vec sam to pricao.Koliko god ja bas ne gotivio bluz,nikad necu reci ni jednu stvar protiv njega!Ima ljudi koji to vole.I ja ga jednostavno postujem...To je cela poenta mog raspravljanja ovde.Ne moras ti voleti metal.Ali biti toliko protiv njega samo zato sto ti nije bas po ukusu..to je po meni poprilicno childish...