Fender Deluxe Player Strat?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

jagoda

Re: Fender Deluxe Player Strat?

Post by jagoda » 15 Jan 2012, 17:35

sirac-šunka wrote:Pitam se ko li je vlasnik pominjanje gitare sada. Beše je kupio jedan narodnjak odavde, pa je i on prodavao neku godinu kasnije...
Ako je kod nekog ko ovo čita, neka se javi... :cao:
Bila je ta gitara u nekom trenutku na kp, i to sa odlicnim skb / fender koferom .Zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da je probam ili kupim...

jagoda

Post by jagoda » 15 Jan 2012, 17:58

Haralampije wrote:Spisak kultnih i misticnih gitara Srbije
1.Videnove gitare
2.Ovaj deluks plejer super strat.151 od 250
3.Relikovani klasik plejer iz oglasa(jos iz predrelik faze obarala rekorde)
4.Gibson LP,onaj sa 35 vlasnika,ukraden negde u belome svetu,originalni vlasnik ga otkrio,medjutim od tada prelazi iz ruke u ruku,opet je na k/p
5.Misticni stratokaster koji je godinama krrasio strane halo oglasa,bese '68. godiste,bila i ovde cuvena tema o njemu
6.Cuveni Fender dzez bas od 700 evra sa krivim vratom
......nastavite zapoceto.

Trebali bi temu o ovome da otvorimo.

Misticni strat '68.
Ja bio kod coveka da pogledam...
Cak se i adrese secam - Susedgradska ulica.
I sad mi je smesno ,kad se setim...

Milanares

Post by Milanares » 15 Jan 2012, 22:23

Haralampije wrote:Spisak kultnih i misticnih gitara Srbije
1.Videnove gitare
2.Ovaj deluks plejer super strat.151 od 250
3.Relikovani klasik plejer iz oglasa(jos iz predrelik faze obarala rekorde)
4.Gibson LP,onaj sa 35 vlasnika,ukraden negde u belome svetu,originalni vlasnik ga otkrio,medjutim od tada prelazi iz ruke u ruku,opet je na k/p
5.Misticni stratokaster koji je godinama krrasio strane halo oglasa,bese '68. godiste,bila i ovde cuvena tema o njemu
6.Cuveni Fender dzez bas od 700 evra sa krivim vratom
......nastavite zapoceto.

Trebali bi temu o ovome da otvorimo.
Gitara pod 3. nije ni kultna ni misticna, samo vrlo dobar strat sa odlicnim magnetima. Nacin na koji je oglasavana je doveo do toga da se stvore sumnje u njenu autenticnost ali evo, posto je kod mene boravila vise od godinu dana, potpisujem da je to zaista CP 60's strat, eno ti isti takav ali bez guljenog finisha u NS Mitrosu za toliko i toliko dinara :D skidaj s' liste.

Haralampije

Post by Haralampije » 15 Jan 2012, 23:06

E da si ti meni ziv i zdrav,legenda o njoj je pocela jos pre tog cuvenog "profesionalno odradjenog relic-a".To je cuveni komad,"pazljivo biran u engleskoj,ne kupljen u domacoj radnji gde salju samo krs" i naravno po ceni od 100e skupljoj nego sto je tada prodavana u radnji.U svom putesestviju po oglasima prodavano je i telo ili davano u zamenu za road worn.Ti si bese treci njen vlasnik...
Nikad u njenu autenticnost nije dirano,to su dusmani hteli njenu kultnost da uniste,ali ona je veca od njih.gitara je kult i ostaje na listi. :lol:
A tebe ce kletva da progoni celog zivota sto si se otarasio,nikad nijednom gitarom neces biti zadovoljan....kakav danak neiskustvu...ccc.... :D

Milanares

Post by Milanares » 15 Jan 2012, 23:49

aha, aj dobro ondak, ako tako kazez.... kako god :cao:

Post Reply