Sta mislite o ovoj gitari?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sta mislite o ovoj gitari?
Ista prica po stoti put: Kupujem "svoju" prvu elektricnu gitaru. Nije bas da nisam nikad svirao elektricne gitare, ali nisam nesto ni preterano iskusan.Akusticnu gitaru posedujem i sviram bar deset godina, al eto sad skupljam hrabrosti da kupim i elektriku. Neke teme ovde na forumu su mi mnogo pojasnile stvari, ali ipak ne dovoljno da shvatim da li je ova gitara http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?conid=372&l2=3&l3=42 "pametna" kupovina. Vizuelno mi se jako dopada... I merak je tu !!( sto je kod nas juznjaka takodje bitan faktor!! )
Svaka pomoc je dobrodosla !!! Svirao bih klasican rock, malo bluza i metala.....
Re: Sta mislite o ovoj gitari?
vidi gledaj slusaj pazi. ako si odlucio da potrosis 150 jura za instrument, hoces da kupis nov, a uz to ti se ovaj i vizuelno svidja pa ti covece nemas dileme. kupi gitaru koju si nam pokazao i uzivaj u sviranju. kada je se isceifas i shvatis na njoj sta volis a sta nevolis kod elektricnih gitara skupi onda jos para i kupi neki ozbiljniji( skuplji) instrumenta i tako u nedogled . sto i jeste jedna od lepota bavljenja muzikom.
salu na stranu 150 jura je malo da bi nesto preterano ocekivao od gitare ali kako sam shvatio ti preterano i ne ocekujes , dakle uzmi i sviraj, i sto vise sviraj a sve drugo ce ti nadoci samo od sebe pa i resenja problema ako se pojave.
salu na stranu 150 jura je malo da bi nesto preterano ocekivao od gitare ali kako sam shvatio ti preterano i ne ocekujes , dakle uzmi i sviraj, i sto vise sviraj a sve drugo ce ti nadoci samo od sebe pa i resenja problema ako se pojave.
- fizikohemicar
Svirao sam tu gitaru kod Marica u radnji i mogu ti reci da je iznenadjujuce dobra.Od odlicnog drvetaje,neck-thru i mislim da trenutno ne postoji bolja kupovina za 150 jevreja...Elektronika nije losa,a floyd nije nista losiji nego na drugim gitaramakoje su i skuplje od nje (do 300+ evra)...
Sad je samo caka sta od muzike hoces da sviras,posto je ova gitara napravljena za metal (na distorziji zablista,clean nije nista nesto posebno)...

Sad je samo caka sta od muzike hoces da sviras,posto je ova gitara napravljena za metal (na distorziji zablista,clean nije nista nesto posebno)...
realno kad pogledas za te pare je full....
iskreno receno deluje da ima i previse rada na njoj za 140 evrica,to mi samo pravi nevericu da li je sve to ok...
meni licno takve gitare ne odusevljavaju,ali o ukusima je glupo raspravljati...
ako kupujes prvu elektricnu gitaru znakm u kakvom si kosmaru.
gore neko ti rece pametnu stvar,kupi i drndaj dok ne skapiras sta ti prija,pa posle juri fendera on izgleda svakom prija!
sve u svemu bilo bi dobro da povedes nekog ko se malo bolje razume da bas ne pazaris motku za mesanje cvaraka!
iskreno receno deluje da ima i previse rada na njoj za 140 evrica,to mi samo pravi nevericu da li je sve to ok...
meni licno takve gitare ne odusevljavaju,ali o ukusima je glupo raspravljati...
ako kupujes prvu elektricnu gitaru znakm u kakvom si kosmaru.
gore neko ti rece pametnu stvar,kupi i drndaj dok ne skapiras sta ti prija,pa posle juri fendera on izgleda svakom prija!
sve u svemu bilo bi dobro da povedes nekog ko se malo bolje razume da bas ne pazaris motku za mesanje cvaraka!
mikica7 wrote: gore neko ti rece pametnu stvar,kupi i drndaj dok ne skapiras sta ti prija,pa posle juri fendera on izgleda svakom prija!
"on izgleda svakom prija"

To sam u stvari nesto i cekao da mi neko kaze da je probao, i da gitara nije gora od onih 'ocean"-a , "rooster"-a i slicnih. Hvala za podeljene utiske !!fizikohemicar wrote:Svirao sam tu gitaru kod Marica u radnji i mogu ti reci da je iznenadjujuce dobra.Od odlicnog drvetaje,neck-thru i mislim da trenutno ne postoji bolja kupovina za 150 jevreja...
Nisu bas tako velike pare da bih prolazio kosmar i sekiracije... Samo pokusavam sebi da napravim sto veci uzitak za iste paremikica7 wrote:realno kad pogledas za te pare je full....
- fizikohemicar
No problemo...
Gitara je ranije kostala 210,a pre toga nesto preko 300... Caka je sto sad ima sve vise gitara i sve veci je izbor i cene nepoznatih firmi drasticno padaju,iako im je odnos cene i kvaliteta odlican...Ko malo preceslja po forumu,videce ja najbolji odnos cena/kvalitet ima rooster
Ova gitara je dobra,ne kosta previse,pa i ako se zeznes,za godinu,dve mozes da skupis kintu i kupis neku bolju gitaru koja ti vise odgovara...

Gitara je ranije kostala 210,a pre toga nesto preko 300... Caka je sto sad ima sve vise gitara i sve veci je izbor i cene nepoznatih firmi drasticno padaju,iako im je odnos cene i kvaliteta odlican...Ko malo preceslja po forumu,videce ja najbolji odnos cena/kvalitet ima rooster
Ova gitara je dobra,ne kosta previse,pa i ako se zeznes,za godinu,dve mozes da skupis kintu i kupis neku bolju gitaru koja ti vise odgovara...