il jednostavno amp vise ne radi i to je to. Kad se menjaju, menjaju se sve ili ??. Ako rikne samo jedna, amp nece raditi jel tako? Ja imam na pojacalu varijantu da mi rade sve 5 odnosno samo 3 lampe,
neka hipotetička varijanta da rikne lampa, jedna od onih dve, koje nisu u tri (al sam ga nacrtao a?
 ), pojacalo ce ipak raditi jel?
 ), pojacalo ce ipak raditi jel?Ima sve ovo na gugle, cenim da se smorim, naci cu, al ovde nakako sladje, a i provaljujem da koja god, makar malo zanimljiva tema, donese bar x puta vishe korisnih stvari od očekivanog...

dakle, ovaj put me zanima matchovanje impedanse glave i kutije, stara priča, al sad sam zakačio nešto po netu, pa bih da utvrdim stvari - od one varijante da impedansa mora da bude ista na glavi i kutiji, preko toga da je dozvoljeno zabadati glavu manje u kutiju veće impedanse (tj safe mismatch), do onoga da to nije isto kod trandže i lanpaša... voleo bih da čujem nešto o faktima, eventualnim posledicama itd itd
 dakle, ovaj put me zanima matchovanje impedanse glave i kutije, stara priča, al sad sam zakačio nešto po netu, pa bih da utvrdim stvari - od one varijante da impedansa mora da bude ista na glavi i kutiji, preko toga da je dozvoljeno zabadati glavu manje u kutiju veće impedanse (tj safe mismatch), do onoga da to nije isto kod trandže i lanpaša... voleo bih da čujem nešto o faktima, eventualnim posledicama itd itd  

). Pa me čisto zanima dokle mogu da idem sa tim i šta se može eventualno desiti u varijanti sa kutijom od 8/16.
 ). Pa me čisto zanima dokle mogu da idem sa tim i šta se može eventualno desiti u varijanti sa kutijom od 8/16.