Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema Koju Nemate
Opa bato!
Zahvaljujem. 

Matori jel amp u Novom Sadu?
Pre nego shto sam pazario Jive King-a i sam sam jelte gledao shto-shta, i naleteo sam na jedan jedini primerak Bassman 70-ice u zemlji, i to kod jednog lika u Shapcu, od koga sam bio kupio onog plavog Ibaneza ako se secate. Medjutim dok sam se ja bio odluchio da odem i pogledam glavu on ga je prodao "nekoj dvojici iz Novog Sada" prilichno sam siguran da je NS u pitanju, mada mooooozhda je i neki drugi grad, svakako je Vojvodina, eventualno Zrenjanin, ali NS je 99%.
Sve u svemu on chuva opremu bash kako treba, slao mi je slike imam ih josh na mejlu i iznutrice, pa ako ti treba...Sylvania lampe su u glavi.
e sad, mozh da bude totalno nevezano za tvoju prichu, a mozhda sam ti i na neki nachin pomogao, cheers
Pre nego shto sam pazario Jive King-a i sam sam jelte gledao shto-shta, i naleteo sam na jedan jedini primerak Bassman 70-ice u zemlji, i to kod jednog lika u Shapcu, od koga sam bio kupio onog plavog Ibaneza ako se secate. Medjutim dok sam se ja bio odluchio da odem i pogledam glavu on ga je prodao "nekoj dvojici iz Novog Sada" prilichno sam siguran da je NS u pitanju, mada mooooozhda je i neki drugi grad, svakako je Vojvodina, eventualno Zrenjanin, ali NS je 99%.
Sve u svemu on chuva opremu bash kako treba, slao mi je slike imam ih josh na mejlu i iznutrice, pa ako ti treba...Sylvania lampe su u glavi.
e sad, mozh da bude totalno nevezano za tvoju prichu, a mozhda sam ti i na neki nachin pomogao, cheers

Mislim da je nevezano. Ova sedamdesetka je na 200km od NS-a. Zaboravih ime mesta. Valjda najveci problem je to sto cu gotovo sigurno kupiti pojacalo na slepo ali ocekujem danas, sutra fotografije pa cu ih okaciti.
Veliko Gradište, koliko se sećam.

Jeste.
Evo fotografija

Spoiler:
Sumnjiv mi je taj trafoJčić 

I ne znam sta je sa ovim zicama koje vire...
http://www.box.com/s/yn1ytzp12nlbuc9i75as
Evo matjori slika sedamdesetice koje mi je poslao onaj lik onomad. Ne vidi se trafo najbolje, al ono, ne mozhe da shkodi.
Evo matjori slika sedamdesetice koje mi je poslao onaj lik onomad. Ne vidi se trafo najbolje, al ono, ne mozhe da shkodi.
Rekao bih onda sa slika što je okačio Funkomat da onaj trafo nije originalan deo tu.
Da, pogotovo posle ovih Cortexovih fotografija (hvala puno matori).
Nesto definitivno smrdi.
Nesto definitivno smrdi.

Možda je glava za USA tržište, pa nije bila prilagođena za našu struju, a modifikacija neuredno izvedena. Nemam pojma, just a thought... Šta ti lik kaže na sve ovo, ako si ga kontaktirao nakon što si video slike?
Ako je kao što Baba kaže, onda je na sve to ubačen taj dodatni trafo koji pretvara struju za trafo koji ne na pojačalu.Takvu "modifikaciju" sam video na jednom ampegu and it doesn't look pretty.
Nista pametno. Ne razume se preterano, koliko sam skontao iz price sa njim.Baba Slim wrote:Možda je glava za USA tržište, pa nije bila prilagođena za našu struju, a modifikacija neuredno izvedena. Nemam pojma, just a thought... Šta ti lik kaže na sve ovo, ako si ga kontaktirao nakon što si video slike?
U nedelju bih trebao da odem do bg-a da probam jednu pedesetku koja je navodno u odlicnom stanju i ima nove lampe.
Moguce da je to. Djavo ce ga znati... U svakom slucaju, koliko god snobovski zvucalo, nikakve modifikacije na ovakvim pojacalima mi se ne svidjaju. Tesko da bih kupio neki modovan komad.ssmc wrote:Ako je kao što Baba kaže, onda je na sve to ubačen taj dodatni trafo koji pretvara struju za trafo koji ne na pojačalu.Takvu "modifikaciju" sam video na jednom ampegu and it doesn't look pretty.