Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Ако сматраш да је привлачно само оно што је упадљиво, па ти скреће пажњу, онда можемо да се сложимо. Међутим, ја сам, кад кажем привлачан, мислио на естетски лепо балансиран предмет који са уживањем посматраш, а то овај бас никако није. Супротно врло распрострањеном уверењу, кад је естетика у питању нису сви подједнако у праву, и прича се не завршава са оном дипломатском фразом да се о укусима не расправља.
lol, baš su ga ИЗШАТИРАЛИ onako, ciganski..
i ja istoKristijan wrote:Међутим, ја сам, кад кажем привлачан, мислио на естетски лепо балансиран предмет који са уживањем посматраш

o estetici možemo dugo, ali da sumiram, divan oblik, odlična kombinacija boja zapravo, i odličan bas.
Kristijan wrote:Супротно врло распрострањеном уверењу, кад је естетика у питању нису сви подједнако у праву, и прича се не завршава са оном дипломатском фразом да се о укусима не расправља.

da, ali si pre toga tako apsolutistički izjavio da je bas ružan, to mi je zasmetalo maloKristijan wrote:Супротно врло распрострањеном уверењу, кад је естетика у питању нису сви подједнако у праву, и прича се не завршава са оном дипломатском фразом да се о укусима не расправља
Meni izgleda bruka dobro.
Pretpostavljam da se šališ kada kažeš (Sirac) da su bar mogli jednako da ga ofarbaju
Bas nije ofarban, naravno, razne boje potiču od prirodne boje drveta koje je korišćeno. Jeste šaren ali meni se ekstra dopada.
Pretpostavljam da se šališ kada kažeš (Sirac) da su bar mogli jednako da ga ofarbaju

Ček da ga vidiš kad se okrene od pozadi, xixixi....

- sirac-šunka
- vragolan
Pa da to sam hteo da kažem, prodaju neofarban bas, znači nezavršen, i to za velike pare!11080 wrote:Meni izgleda bruka dobro.
Pretpostavljam da se šališ kada kažeš (Sirac) da su bar mogli jednako da ga ofarbajuBas nije ofarban, naravno, razne boje potiču od prirodne boje drveta koje je korišćeno. Jeste šaren ali meni se ekstra dopada.

he he to jeste
Nešto ovako bi mi baš prijalo...

- supersonic
jao, boli me, koliko je ovo dobro 

I meniLoneRider wrote:
Nešto ovako bi mi baš prijalo...

citavu kolekciju

- supersonic
Ja sam rekao, još i Fendera da nabavim, negdje u budućnosti, i to je to. E sad da li je to prec ili jazz bass, još ni sam ne znam. više sam za preca, ali vidjećemo. Dakle, klasični model. i ja sam završio karijeru sa kupovinom basova 

Ovo je nešto najfunknije što sam video u poslednje vreme...