Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Nemate
[youtube]wfz2BCtWeqw&feature=related[/youtube] 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Moze i ovo...

dobice mitros verovatno novu isporuku uskoro... 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Mitros u NS ni jednom nije imao JagMaster/Jazzmaster ili Jaguar gitare ni Fender ni Squier...da su imali, znao bihluci wrote:dobice mitros verovatno novu isporuku uskoro...

U Bg-u su imali JagMaster mozda i koji jaguar/jazzmaster meksicki, ali inace se ove vrste gitara RETKO donose u Srbiju...zashto..ne znam, verovatno jer svi hoce Strat ili Les Paul..

Generalno ih ne gotivim,ali ovo gore je pravi izbor boja,definitivno.
e to mi nije jasno, kapiram da CV telci i stratovi idu, ali mogu i par tih jaguara/jazmastera nabaviti..nemanjavelimirovic wrote:Mitros u NS ni jednom nije imao JagMaster/Jazzmaster ili Jaguar gitare ni Fender ni Squier...da su imali, znao bihluci wrote:dobice mitros verovatno novu isporuku uskoro...![]()
Imalu su ovaj DuoSonic, shto je super, ali mi se nije svideo skroz pa zato nisam kupio
U Bg-u su imali JagMaster mozda i koji jaguar/jazzmaster meksicki, ali inace se ove vrste gitara RETKO donose u Srbiju...zashto..ne znam, verovatno jer svi hoce Strat ili Les Paul..
Pa ovi shto kupuju CV stradzhe i telce kupuju to od muke, zna mitros da bi se jaguari i jazzmasteri prodavali ko alva danas, kad se indie ne sme svirati ni na chemu drugom, al shta da se radi sa zalihom ovih, ili zalihom 335-ica koje niko nikad nece da kupi jer su 3K evra.
Imali su Squier Jagmastera sunburst u NS-u tamo negde 2008-e, bio 14000 dinnemanjavelimirovic wrote:Mitros u NS ni jednom nije imao JagMaster/Jazzmaster ili Jaguar gitare ni Fender ni Squier...da su imali, znao bihluci wrote:dobice mitros verovatno novu isporuku uskoro...![]()
Imalu su ovaj DuoSonic, shto je super, ali mi se nije svideo skroz pa zato nisam kupio

Last edited by Milanares on 26 Jan 2012, 09:03, edited 1 time in total.
Cortex wrote:... kad se indie ne sme svirati ni na chemu drugom....

deluje cute

- mislim_stvarno
a sta ces kad uzmes 7mo ili 8mo zicanu? 

Strahota

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

[youtube]s9Ol4J5A8eI&feature=relmfu[/youtube]
Koliko se meni svidja ova pedala!