Evo nasao sam nesto prihvatljivo,po meni.E sad Vase misljenje o ovoj spravi ,jel ko imao,probao ,pravio...?

PCB je dvostrana...napravio sam layout za jednostranu...trebam ga jos malo proveriti,al ga cenim da ce da bude OK.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

ne bas jeftina.
  ne bas jeftina. Pa nista onda c u da pravim ovog joe meek,pa cemo da vidimo.Jesi li raspolozan da zajedno prostudiramo moju layout verziju,u vezi mozda nekih gresaka,ili sta vec.Ako jesi ,ili ako je vcec neko voljan,da postavim sliku,koristilo bi to svima
  Pa nista onda c u da pravim ovog joe meek,pa cemo da vidimo.Jesi li raspolozan da zajedno prostudiramo moju layout verziju,u vezi mozda nekih gresaka,ili sta vec.Ako jesi ,ili ako je vcec neko voljan,da postavim sliku,koristilo bi to svima 
 ako hoces uzecu ti neki, treba uskoro da porucujem od njih
 ako hoces uzecu ti neki, treba uskoro da porucujem od njihAj cu da vidim ... kad narucujes delove?bancika wrote:ima ga digikey za 7$, samo je smd jbgako hoces uzecu ti neki, treba uskoro da porucujem od njih
http://search.digikey.com/us/en/product ... ND/1886593

Sidechain. Guglaj "sidechaining", brzo ćeš razumeti o čemu se radi.maksabass wrote: Ono sto me malo cudi su konektori kod ulza i izlaza,obelezeni sa SAID CHAIN.Dal tu ima neke cake?O
Da da ukapirao sam o cemu se tu zapravo radi...veoma korisna stvar,i bas sam zadovoljan sto ovaj kompesor ima tu opciju,al kod mene ne radi.Rocket Roll wrote:Sidechain. Guglaj "sidechaining", brzo ćeš razumeti o čemu se radi.maksabass wrote: Ono sto me malo cudi su konektori kod ulza i izlaza,obelezeni sa SAID CHAIN.Dal tu ima neke cake?O

ispravka...SIDE....nemo se ljutis.theTrooper wrote:SIDE ne SAID. Side kao strana, sporedni

moje utiske.
  moje utiske.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest