OdojakVoid wrote:jedino ako si dobio i teleći but uz to.djomla wrote:Za Adele dushu dalo
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
od nedavno ponosni vlasnik Fulltone Plimsoul i Digitech TR7 pedala..
HeatMan wrote:od nedavno ponosni vlasnik Fulltone Plimsoul i Digitech TR7 pedala..
- whosyourdaddy
Dakle, ako ste se pitali gde je otisao Shin-Ei Fuzz Wah za 25e?!? 

ok, dosta toga treba da se poradi, nema wah pot-a, promenjeni su elektroliti, neko zamenio germanium (diode) za silicon, trandze su C536...
Samo me jedna stvar muci, tj. ne mogu da odlucim, kuciste je pocelo da korodira (kao na onom ColorSound-u iz druge teme, mada ovo je bolje stanje)
smirglati i farbati ili ne?!?
inace, fuzz otkida i ovako, kako radi (sto nije iznenadjenje, to kolo cuda pravi, nije da ne znam, vec sam 3kom napravio do sada).
i jos jedna stvar koju niste znali, vise kosta da narucis delove da napravis KLON nego da kupis original, trzalica ™

ok, dosta toga treba da se poradi, nema wah pot-a, promenjeni su elektroliti, neko zamenio germanium (diode) za silicon, trandze su C536...
Samo me jedna stvar muci, tj. ne mogu da odlucim, kuciste je pocelo da korodira (kao na onom ColorSound-u iz druge teme, mada ovo je bolje stanje)
smirglati i farbati ili ne?!?
inace, fuzz otkida i ovako, kako radi (sto nije iznenadjenje, to kolo cuda pravi, nije da ne znam, vec sam 3kom napravio do sada).
i jos jedna stvar koju niste znali, vise kosta da narucis delove da napravis KLON nego da kupis original, trzalica ™
od danas sam pedalboard dopunio sa ibanez chorusom cs 505 iz 1980-1981, odličan, sve original.

Ponovio se pre nesto sa ozvucenom akustarom, Ibanezom AE 20...

And finally...

And finally...

to Mikelanđelov Laser?
najs, najs...
najs, najs...
- Hotstepper

Od jutros...
Poklon za predstojeci rodjendan od devojke...
Jeste...Jedina u SrbijiVoid wrote:to Mikelanđelov Laser?
najs, najs...
i, kako se osećaš kao vlasnik jedinog lasera u Srbiji?
šalu na stranu, za kakav zvuk ga tačno koristiš? da budem još precizniji, jesi više u fazonu nekog metala ili je ipak za neki mekaniji zvuk, možda nafilovan efektima i to?
šalu na stranu, za kakav zvuk ga tačno koristiš? da budem još precizniji, jesi više u fazonu nekog metala ili je ipak za neki mekaniji zvuk, možda nafilovan efektima i to?
Bez efekata, samo delay kad zatreba...Sviram najvise metal 80-ih...Npr. Maiden, Quiet Riot, Helloween itd. 
ovde nastavite o opremi.. a o pivu tamo...