Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Margos

Re: Fender strato kaster 1962

Post by Margos » 09 Feb 2012, 21:54

Evo bas mi malopre javila drugarica da Daily radi sigurno.Super :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 09 Feb 2012, 22:05

i ja cekam da mi lik posalje delove za bajs, ali kuriri ne dolaze kod njega... :lol: sreca pa nije hitno, i tako nemam nameru da ih stavljam dok je ovakvo vreme, za sneg su dobre i stare osovine i lanac :mrgreen:

nikolic025

Post by nikolic025 » 09 Feb 2012, 22:08

AKS i post su meni nosili ovih dana...

Margos

Post by Margos » 09 Feb 2012, 23:38

ako Daily ne bude zajebavao sutra eto meni jedne rack spravice :P

jagoda

Post by jagoda » 10 Feb 2012, 01:09

Duschmanov wrote:
nikolic025 wrote:Gresis decko...Ako ode u mitros i nadjes tacno taj model...Samo kazes da je na sajtu cena ta i ta...Oni pogledaju i kazu,ok...Evo ti racun...Cena je ta kao na sajtu...bar 100x sam tako pazario od najmanje sitnice do gitara od preko soma...U mitrosu,skoro pa da mozes da se cenkas...Ako vide kes...Zvace i poslovodje i gazde i koga god budu mogli...Meni su,kada sam hteo SG-a spustili cenu na tacno onu koja je na Thomann-u...
Pazi na izražavanje. Drugo, ne izmišljaj i ne piši napamet! Pozovi Mitros, pozovi Music Centar pa se sam uveri da ljudi NEMAJU te gitare za prodaju. Imaju samo izmišljene cene na sajtu. Mogu oni da nalepe sliku i Martin gitare sa cenom od 150 evra ako je nemaju u radnji, u magacinu, nigde na vidiku. Ti je kupi za tu cenu ako veruješ svemu što piše na sajtu. Lepo govore naši: "i na tarabi može da piše pi*ka", i niko ne skida gaće ispred
Pa sta ako nemaju sve ono sto stoji na sajtu ?
U BG radnji imaju jedno 300 gitara, u Nisu imaju 100 gitara i jos hiljade drugih artikala. Malo li je ? Ja mislim da od toga uvek moze da se izabere. U beogradskoj radnji ima robe bar za 2M eura. Pa neko je sve to morao da dovuce u Srbiju. Ljubazni su i sve sto je u radnji moze da se proba koliko god je potrebno.
A za ono sto ima cena je ta koja pise na sajtu, tu nikad nije bilo problema. Kupio sam kod njih poprilicno stvari (gitara , pojacala i gomilu sitnica, uglavnom Fender) po cenama kao u USA, a na nekim akcijama i jeftinije od USA, i veoma sam zadovoljan.
Da nema Mitrosa , ja samo znam da bih morao da predjem 1000 km do prve normalne radnje, i posle da placam carinu. Ili da ovde kupujem od lokalnih preprodavaca/prevaranata koji bi mi polovan US Strat prodavali za 1500eur. Ili skuplje.

nikolic025

Post by nikolic025 » 10 Feb 2012, 01:41

Oni si najjaci ovde,ali i da nema njih,stvarno bi dosta vecu cenu morali da izdvojimo za sve i jedan artikal...Poznajem dosta radnika i vlasnika ostalih muzickih prodavnica,i svi se zale kako Mitros napravi posao sa njima,recimo proda im ili naprave neke zamene (posto neke druge firme uvoze druge brendove itd) i onda pederski spuste cenu toliko da ovi ne mogu da se pokriju nikako...Ali evo i Mix je tako poceo,uvezli su lom Gretsch bubnjeva i doslo vreme da dodje nova kolekcija,i cenu spustice za oko 40%,nigde u svetu ne moze Catalina Maple da se uzme za 380E,kod nas moze...Takodje za Takamine,Ovation,Laney,poceli su kao Mitros,a to sigurno da odgovara kupcima,jer da nije tako,nebi ni 580E placali takav bubanj,nego bar 700E.Ko ima strpljenja da steka lovu i da ceka da nesto tako bane,taj ce lepo proci...

jagoda

Post by jagoda » 10 Feb 2012, 02:20

Ovaj rad.
Dlx strat za 727.5 eur.
Naravno sa koferom i gomilom sitnica.
Image

nikolic025

Post by nikolic025 » 10 Feb 2012, 02:27

Ja sam 950E platio svoj,ali na prvom popustu...Ali sam u Mix-u uzeo Takamine EF341 Japansku za 550E...A puna cena bese 1100E... :D
Takodje i tu Catalinu Maple za 380E a puna cena bese 580E...Uzeo sam jos dosta stvari na dobrim popustima,ali ovo su najveca snizenja koja sam uhvatio...

Mislim,s obzirom da je moj komsija dao 150000 dinara za strata deluxa,kog sam ja platio 950,a ti jos manje...

neki

Post by neki » 10 Feb 2012, 07:21

jagoda wrote:Ovaj rad.
Dlx strat za 727.5 eur.
Naravno sa koferom i gomilom sitnica.
Image
hvala bogu ima ljudi koji razmisljaju kao ja.de luxe strat za 75000 din,uz dozivljaj kupovine ganc novog instrumenta neverovatno.da ne slikam sad i ja racun mator sam za te kerefeke bas tih dana sam ija u mitrosu uzeo svoj komad,vec ranije pomenutog baja telekaster limited edition za 51600 din.u maju 2009 te kad se pojavio kostao je 800 eura.pa sad vi recite da u mitrosu ne moze da se pazari. sve uz racun garanciju i saznanje da je na instrumentu sve autenticno i netaknuto.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 10 Feb 2012, 08:01

[trzalica mod on]Vidi ga mitros sto nakotio svoje radnike i placenike na forumu! a! Ne vredi, momcovi, provaljeni ste! ::ranting:: [trzalica mod off]

problem kod nas je sto mitros jeste najveci, zapravo i jedina velika prodavnica, ali on dovlaci samo fendere, jbg, njihov je zastupnik, sigurno vise od 50% njihove radnje su fenderi, onda idu jacksoni i ostale fenderove satelit firme, posle toga ibanezi koje skoro svaka prodavnica drzi, i to manje-vise, sve iste modele, nema teorije da nadjes npr rgr321, arz307 ili nesto tako, to uvoze jednu godisnje, a gitara ostalih firmi ima da se prebroji na prste... Mislim, ja se osecam ko dete u prodavnici slatkisa kad odem kod njih, ali to ne menja cinjenicu da brendove kao sto su esp, dean, blade, charvel, godin, schecter, washburn, prs i gomilu drugih ne uvoze ili uvoze na kasicicu. Jbg, hocu da kazem, dobri su, ali nema razloga da ih sad dizemo u nebesa. Ja ih pohvalim kad ih pljuju, ali i vi bi mogli malo da se spustite na zemlju u ovu nasu Crbiju :D
Last edited by mislim_stvarno on 10 Feb 2012, 08:20, edited 1 time in total.

LifelessDead

Post by LifelessDead » 10 Feb 2012, 08:18

Pa moze da se ulovi na snizenjima svasta, ali treba biti strpljiv. Evo i ova Blackstar pojacala su jeftinija nego na Thomannu.

eg303

Post by eg303 » 10 Feb 2012, 09:29

Msm, jes' ono bez veze da svi (uglavnom) hvalimo tu kompaniju, ali na ovoj temi za to svakako ima razloga, jednostavno, što ljudi koji nameravaju da kupe (polovnu) tanburu da daju pare nekom "prevarantu u najavi" a da istovremeno za taj (ili manji) novac mogu to isto, samo novo, da kupe kod Mitrosa (ovo važi za sve, od pažljivo odabranih Affinity-a do custom shopovanih, signature besova). Nedavno sam na KP video stalak, kakav sam i nameravao da uzmem, za 1000 dinara a kod njih sam istog dana ga pazario za 850, msm, yebesh 150 kinti ali sve to važi i za instrumente kojima je ta cena u evrima. Onaj čovek (mislim da je iz Subotice) nudi (koliko sam razumeo Thomann-ovu) novu robu po ceni koja se gađa sa Mitros cenovnikom (ili je čak nešto skuplja u zavisnosti od nji'ovih akcija), sad, ne kažem da je tu nešto nepošteno, ali prepuštam svakome da izabere način kupovine tanbure...

Haralampije

Post by Haralampije » 10 Feb 2012, 10:40

Jeste mozda glupo sto pola artikala sa sajta nemaju u radnjama,ali ionako mi je i dalje lepse da odem u radnju pa vidim sta ima,kad mi se nesto kupuje,nego da razgledam sajt i da zivkam i nerviram se.Uglavnom sada pogledam,kad neko ovde pita sta bi da uzme i odokativno ponekad da snimim sta bi me zanimalo.

Trzalica

Post by Trzalica » 10 Feb 2012, 11:56

mislim_stvarno wrote:[trzalica mod on]Vidi ga mitros sto nakotio svoje radnike i placenike na forumu! a! Ne vredi, momcovi, provaljeni ste! ::ranting:: [trzalica mod off]
:lol: :lol: :lol: Lol, paćenici jedni, ... koji i dalje sviraju po stanovima na kopijetinama ... i maštaju o ORIGINALIMA ... a zadovoljavaju se kopijetinama koje moraju da hvale, jer im mame ne daju dovoljno para za dobar INSTRUMENT... i dalje vas moj NICK PROGONI? :kokice: Ne možete da me izbacite iz vaših glava? Progonim vas u svakoj temi?!? Ostavio sam dubok traag na vašu psihu, ha>?
Baš mi je drago što vas svaka ISTINA podseća na mene. :cao: :cao: :cao:
Milo mi je nekako kmada pročitam neki pametan komentar i i stinu o Mitros-u. P.S. jel ima 1 (jedan) od vas račun iz Mitros-a na kome piše da je dao 39000din. za Fendera std.??? Dajte tu sliku da je postavim za wallpaper. ^^
I da, srećno u daljem "radu", i dugo me spominjali! :bravo: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Volim ja vas .... spominjem i ja ponekad ovaj forum i njegove članove ... buahahahaaa

nikolic025

Post by nikolic025 » 10 Feb 2012, 12:00

Pricao sam sa kolegom iz Krstura sto je glavni u Mix-u,kaze da im stize uskoro brdo Ibaneza,tipa 5 punih kontejnera ili tako nesto...Poceo da kuka sta ce sa njima... :D Pa eto vam prilike da pazarite nove modele...

Post Reply