Moj blagoslov!karton wrote:on me ubedjuje da je za mene iskljucivo Ibanez ATK!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Moj blagoslov!karton wrote:on me ubedjuje da je za mene iskljucivo Ibanez ATK!
U pravu si, razmisljao sam o tome. Hvala druze.sirac-šunka wrote:Probaj sve na šta naiđeš i što više možeš. Spremi kod kuće ono što će da ti bude test bas linija za novu gitaru. Smisli najbolje nešto što te inspiriše za svaku poziciju magneta i za svaki stil koji sviraš. Npr. jedna linija za bridge pickup, druga za neck, pa onda jedan slap itd. Dobro to navežbaj, taman da inpresioniraš prodavce i radoznale muzičke dokonike po radnjama, i zapamti kako to zvuči na tvojoj gitari i kako se ona pri tome ponaša. Nemoguće je da ti se nijedna ne svidi...
BTW, Zenith jeste fretless sa fret markovima...
Eto! Onaj ATK300 natural...mozda...Bozha wrote:Moj blagoslov!karton wrote:on me ubedjuje da je za mene iskljucivo Ibanez ATK!ATK je super, nesto najblize stingreju za "malo" para, plus dobra vratina ala presizn.
izvinite dragi forumasi sto sam picajzla i davim, ali samo zelim da uzmam instrument koji ce mi u najvise pasovati.parker wrote:ATK je i bio zamišljen kao sirotinjski stingrej, vremenom je ispalo da je on i više od toga.. Dobar bas, ako ti se i to ne svidi onda nam ponestaje ideja ovde..
znam, znam...jebe me vikendnnkvocka wrote:"od gledanja nema selameta" Idi u radnju i probaj sve redom. Imaces bar 10 modela na raspolaganju, probaj pa ces i sam videti.
ne sumnjam da ces mu naci neku manu...karton wrote:mozda...
ma opusti se i birajkarton wrote:izvinite dragi forumasi sto sam picajzla i davim, ali samo zelim da uzmam instrument koji ce mi u najvise pasovati.parker wrote:ATK je i bio zamišljen kao sirotinjski stingrej, vremenom je ispalo da je on i više od toga.. Dobar bas, ako ti se i to ne svidi onda nam ponestaje ideja ovde..
Hvala svima na strpljenju, predlozima,...
hahahahhaahahahahahaBozha wrote:ne sumnjam da ces mu naci neku manu...karton wrote:mozda...
Solomon wrote:
nisu meni kratki prsti, onako...prosecni, evo sad sam bash proveravao: na klaviru 'vatam od recimo C do E u sledecoj oktavi (to je dakle, skoro oktava i po, nije to mali raspon, mada nije bas ni kao RahmanjinovSolomon wrote:evo ti idealan bass, samo ga nadji negdje i uzmi neke hormone za rast da ti porastu ruke i prsti posto ima 35"![]()
piezo, emg hz na prec poziciji, fretles to je sve sto si trazio u jednom
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests