Dobar je DS1, u konbinaciji sa dobrim pojacalom, ne?
:::MoJ ŠPaJZ:::
Re: :::MoJ ŠPaJZ:::
Was ist bre dasz, koliko vremena treba da se izgovori? Prodavac zove obezbeđenje dok mu objasniš šta ti trebaguv'nor wrote: Dimarzio Virtual Vintage Heavy Blues
Smoooouk on d...sinisake wrote:![]()
Cuj stari, pomaze dobro pojacalo, ka i uvik
Mada je taj Artist bio dobro, ali "neispravno" gitarsko pojacalo. Uvek neki scoop u srednjima, a opet ostar na trenutke.
Tada sam imao i SD1 (mooozda i starog ProCo Rat-a) ali je to stajalo u fijoKi i skupljalo prasinu, a ova danasnja mladez - samo neki procesori, digitechi, fultooni, voxovi, dunlopi... Razmazeno bre!
Sva sreca, tada su u Mixu radili samo Dzindzer i(li) Proka Gigant, pa nije imao ko da pritrcava u pomoc.nebojsak wrote:Was ist bre dasz, koliko vremena treba da se izgovori? Prodavac zove obezbeđenje dok mu objasniš šta ti trebaguv'nor wrote: Dimarzio Virtual Vintage Heavy Blues
Evo, nasao sliku kutije, lutkica! 
Pretopla u kuci ali maljo bulja uzivo, upravo zbog refleksa gore i dole i neka dva crvena, verovatno razglasna, Rola Celestion-a.

Pretopla u kuci ali maljo bulja uzivo, upravo zbog refleksa gore i dole i neka dva crvena, verovatno razglasna, Rola Celestion-a.

Kiaiiii™, maple strat glavudžan
Pa zašto si to prodo, crno dete?
Danak neiskustvu, dovoljno sam plak'o jbga.
Nikako se nije slagalo nesto, bio sam ubedjen da je djitra, a ispostavilo se da je amp + cab...
Znas kako ide, vintage sc magneti, tezak jasen, srednjih nidje.
Nego, najgrdja stvar od svega je sto je gitara nedugo zatim skroz raskupusana, rasprodani delovi i sada se valja samo sa originalnim drvetom (ne farbom) i civijama kod naseg najprestiznijeg biznismena za sitan novac
- http://www.kupujemprodajem.com/Fender-U ... id=8924990
Nikako se nije slagalo nesto, bio sam ubedjen da je djitra, a ispostavilo se da je amp + cab...
Znas kako ide, vintage sc magneti, tezak jasen, srednjih nidje.
Nego, najgrdja stvar od svega je sto je gitara nedugo zatim skroz raskupusana, rasprodani delovi i sada se valja samo sa originalnim drvetom (ne farbom) i civijama kod naseg najprestiznijeg biznismena za sitan novac
A dobro, sad je makar postala probran™ komad
sa ukusnim pikgardom.
Samo za poznavaoce i galantnu gospodu. 
-
Kill surf city
Ajme, kakva sudba, kleta.

U svemu drugom je originalna i dobro očuvana
Kill surf city wrote:Ajme, kakva sudba, kleta.
Kitu će je prodati, neoprezno je odao godište
svaki iole bolji poznavalac interneta zna da su se tada pravili najgori stratovi ikad. Bolje da je uzeo probran™ Rooster, stavio pikgard na njega, voštanim bojicama nacrtao Noleta i metnuo đitru na debeli ženski stalak.
nebojsak wrote:Kitu će je prodati, neoprezno je odao godištesvaki iole bolji poznavalac interneta zna da su se tada pravili najgori stratovi ikad. Bolje da je uzeo probran™ Rooster, stavio pikgard na njega, voštanim bojicama nacrtao Noleta i metnuo đitru na debeli ženski stalak.
No, radi i ova nova mekiskanerska dobro, Ljubo, da te utjesimo.
Nije to to!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Uf al je gadna
Glavudza, ta boja laka... Prilicno sam siguran da ovaj tvoj RC radi bolje. A i laksi je brat-bratu jedno 3 kile. A i ima taj dreaded 3 point neck plate. Jesam li vec rekao da je ruzna?
Lm, kad malo boljije pogledam, izgleda da bolujes od onog cuvenog sindroma bivse ribe. Msm, ova sadasnja (gitara, ne riba) sve vise lici na ovu staru... Nznm samo kako ces da joj nabudzis tikvu, ostalo je manje vise tu
Glavudza, ta boja laka... Prilicno sam siguran da ovaj tvoj RC radi bolje. A i laksi je brat-bratu jedno 3 kile. A i ima taj dreaded 3 point neck plate. Jesam li vec rekao da je ruzna?
Lm, kad malo boljije pogledam, izgleda da bolujes od onog cuvenog sindroma bivse ribe. Msm, ova sadasnja (gitara, ne riba) sve vise lici na ovu staru... Nznm samo kako ces da joj nabudzis tikvu, ostalo je manje vise tu
- Dersu Uzala
Zasluzujes da te covek presamiti preko kolenaguv'nor wrote:Danak neiskustvu, dovoljno sam plak'o jbga.![]()