Imam ja HM-2 konvertovan u true bypass pedalu, ako ti treba.+Hopkins+ wrote:...znači signal mi sjebava taj HM-2.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Oprema Koju Nemate
Znam, hvala ti, imaću to u vidu.
Moram da nađem neko trajno rešenje. Znam da je glupost ili sitnica ali kada sam provalio da mogu da imam bolji zvuk i to osetno kopka me da to rešim odmah hehehe.
Moram da nađem neko trajno rešenje. Znam da je glupost ili sitnica ali kada sam provalio da mogu da imam bolji zvuk i to osetno kopka me da to rešim odmah hehehe.
@Hopkins: Baci pogled na temu o izradi Carl Martin PlexiTone klona, tamo imas poredjenje Wamplerovog PlexiDrive klona i CM PT-a, na pretposlednjoj strani valjda. Doduse preko procesora, ali cisto da ti pruzi uvid o kolicini gaina i voicingu. Obe pedale gadjaju zvuk napanjenog Marshalla, i meni se cini da obe rade prilicno dobro u te svrhe, mozda ti neka od njih zavrsi posao.
viewtopic.php?f=43&t=18840&start=120
viewtopic.php?f=43&t=18840&start=120
E da, video sam to, svaka čast na akciji! Već pomenuti Nyarlathotep (Dušan), drugar iz benda, ima PlexiTone i to je stvarno genijalna pedala... Možda bi je i kupio ali nemam te pare. Bila je skoro u oglasima za neverovatnih 150 eura ali nisam ni to imao hehehe. To bi mi svakako bilo najbolje rešenje i toga sam svestan. Ta pedala u onom srednjem modu ubodena u polu napucano pojačalo... UFFF... nema bolje za maščugu.
Covece, niko ne pominje original, delovi za klona kostaju 5k rsd ako hoces tako veliku kutiju i sa sve boostom. Ja sam napravio verziju bez boosta koja oPusteno staje u 1590BB kuciste, i tu delovi ne prelaze 3500-4000rsd... U onom klipu za koji sam ti poslao link su KLONOVI whosyourdaddy-jevog PlexiDrive-a i mog PlexiTone-a. Razmisli o takvom resenju. 

Aha... i to je rešenje samo sam mislio da se niko ne bi iscimao da mi to napravi hahaha. Ljudi uglavnom to rade za sebe. Imaću i to u vidu onda. To je za sada i najbolje rešenje.
Jbg, za koje god pare da se dogovoris sa nekim da ti napravi tu pedalu (ako nemas kombinaciju da ti neko uradi za dzabe), svakako ce te izaci jeftinije nego original, i vise nego duplo...
evo ti npr ovo
[youtube]gO7HpQpKO3g&feature=BFa&list=PLF605EA7C15CB45EA&lf=g-playlist[/youtube]
ovo ti je bash jebachka i zla sprava, mozhe sa njom da se namesti shta god, bash je popularna pedala lately.
[youtube]io1IDbfhnMY&feature=related[/youtube]
ovo mi je isto zapalo za uho, zvuchi mi bash super i versatilno mada je The Elements krmacha od pedale.
[youtube]gO7HpQpKO3g&feature=BFa&list=PLF605EA7C15CB45EA&lf=g-playlist[/youtube]
ovo ti je bash jebachka i zla sprava, mozhe sa njom da se namesti shta god, bash je popularna pedala lately.
[youtube]io1IDbfhnMY&feature=related[/youtube]
ovo mi je isto zapalo za uho, zvuchi mi bash super i versatilno mada je The Elements krmacha od pedale.
Odlično zvuče, pogotovo Elements. Malo je premoderno za moj ukus, nu talme i tako to, ali verujem da sa ovoliko potova može da se namesti šta god.
Šta mislite o ovome?
http://www.kupujemprodajem.com/Carl-Mar ... id=5769582
Pokušavam da čujem nešto na jubitu ali postoje samo dva klipa, jedan je neki Petrući sa Mesom koji solira kao kreten 10 minuta a ne okine ni jedan akord da čujem zrno kakvo je. I postoji još jedan klip koji je neki lik uradio a bolje da nije...
Ako je neko imao kontakata sa tom pedalom neka napiše nešto...
http://www.kupujemprodajem.com/Carl-Mar ... id=5769582
Pokušavam da čujem nešto na jubitu ali postoje samo dva klipa, jedan je neki Petrući sa Mesom koji solira kao kreten 10 minuta a ne okine ni jedan akord da čujem zrno kakvo je. I postoji još jedan klip koji je neki lik uradio a bolje da nije...
Ako je neko imao kontakata sa tom pedalom neka napiše nešto...
Mix Music radi njihov program, pa cimni radnju u Bg, i ako imaju na lageru idi i probaj licno. Ja bih barem tako uradio...
[youtube]oiF0yv6_T6w&feature=g-user-u&context=G29a56a8UCGXQYbcTJ33aeAImy5BnkPFPxFv8V3mQwaMAgFEbWKWA[/youtube]
ovo bre neka ludachka firma jbt, prvi put chujem za njih. proizvodi su im za pad u nesvest
ovo bre neka ludachka firma jbt, prvi put chujem za njih. proizvodi su im za pad u nesvest

Ovako to zvuchi kad se implementira u bend i obradi Skrillex:
[youtube]ZuunY8BTqNs&feature=channel_video_title[/youtube]
[youtube]ZuunY8BTqNs&feature=channel_video_title[/youtube]