Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mislim_stvarno

Re: Oprema Koju Imate

Post by mislim_stvarno » 16 Feb 2012, 18:51

da, i meni su na spisku i kocnice i kruta vila da skinem amortizer (ako ne kupim u medjuvremenu drumski bajs, a mtb prodam burazeru :mrgreen: )

dweezil

Post by dweezil » 16 Feb 2012, 21:18

koje su ovo nable sorry ne mogu da procitam? Ispao sam iz fazona neam bike vec duze :bambi:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 16 Feb 2012, 21:54

Assess, ma kinezi, tajvanci neki. nista narocito al' su nove. :) (ovde moze da dodje biciklisticko geekovanje jednog nooba iz spojlera ispod :mrgreen: ). Uzeo sam obe za slicne pare kao jeftinija zadnja shimano nabla u prodavnici, sto bi verovatno bila bolja kupovina, ali jbg, ovo sam se dogovorio sa likom preko oglasa za sve zajedno, pa prosao ok...

Spoiler:
sad su mi na bajsu quando, isto sranje pretpostavljam, ali su mi i one ok, nemam zamerki. Nije da mi sad treba super smooth xtr ili deore xt. Uzeo sam ih zato sto su jeVtine i za kasetu (sad mi je freehub), a kasetu sam uzeo zbog 11-28 zuba sto mi je potrebnije nego 14-32 koja je sada na bajsu (i koja treba da se menja, kao i lanac)...

i tako... sve se povlaci jedno po jedno... :XD:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 18 Feb 2012, 14:25

ovo sam zavrsio pre par nedelja, sad je vreme za fotkanje! :)
Image

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 18 Feb 2012, 14:33

oh dude that shite looks awesome. ocemo gutshots! :D i sound clips

nebojsak

Post by nebojsak » 18 Feb 2012, 18:33

Sa ponosom objavljujem da je matori Kramer izašo iz dugogodišnje kome, upravo otpušten sa ortopedije i gastroenterologije, sledi mu samo fizikalna i rehabilitacija :ziveli: u pitanju je Striker 200ST made in Korea, model iz osamdespete ili šeste, moja druga prava gitara koju sam kupio, negde početkom '94, kada je zamenila Charvettu.

Metallic candy red, kvalitetni slojevi šperke, originalni Schallerov Floyd Rose II, 2 originalna Duncan designed hama. Maple vrat sa rosewood grifom, marke Dormeo by Imlek©, jedan od najmekših i najudobnijih koje sam imo prilike probati :) Btw, đitra je kod mene stigla sa kapicama od flomastera koji su glumili tiplove koji drže flojd, i to je začudo funkcionisalo savršeno jedno godinu dana, sa sve sumanutim ručkanjem™, dok mi jednom nije dunulo da rasturim ceo mehanizam ne bih li ga očistio, posle čega je sve otišlo u kurast. Svejedno, svirao sam je još par godina bez korišćenja flojda, dok jednog dana MC Đura iz tadašnjeg Šazalakazu nije uspeo da je obori posle našeg certa u tadašnjem Jazavcu, i tom prilikom je napukao vrat sa zadnje strane, kod headstocka, što se može videti i na sličkama. Opet, svirana je još par godina u mojoj tadašnjoj inkarnaciji u Unisonu, krajem prošlog i početkom ovog veka, a onda je krajem 2001. otišla na počinak...

...elem, rešio ja da se to restaurira, makar iza sentimentalnih pobuda. Šanjika je zalepio ono što je puklo, Čukić joj je promenio celu utrobu, rasturio i sklopio floyd i stavio tiplove od jasena da drži muški, uglanco i to je to za sad. Nekako me je puko fleš kad sam ušrafio ručku, vratilo me jedno dvaes godina unazad :matoriprdež: Planirao sam samo da je ostavim klincima, ali ona zapravo sasvim dobro zvuči, i kapiram da ću morati malo da se igram sa tremolom u cilju pravljenja noiza :) jbg. Još da me čika ApplePie ugosti da rešimo i finalni deo, toniranje i setap, jerbo je meni to smor sa flojdovima i kapiram da bih loše odradio sam :)

Eo malo buđavih slajbi:

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Feb 2012, 19:04

:metal: Hevi ejtiz! :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Feb 2012, 19:11

Image Image Image Image skroz nenadano, samo se od sebe pojavilo...sad razmisljam dal mi treba bassman...uskoro snimci, taman da snimim Jazzmaster custom kako treba....izvinjavam se na delay-u, imao sam ovih dana nekih drugih obaveza. :) :ziveli:

Margos

Post by Margos » 18 Feb 2012, 19:12

:bow:

nebojsak

Post by nebojsak » 18 Feb 2012, 19:13

Ahahaha, nije prošlo ni 97 sekundi otkad si pitao za mišljenje :mrgreen: ne b ja, no me teraju, al nisam nešto u fazonu :ziveli:
sad razmisljam dal mi treba bassman
Ej :palica: polako, dečko, bez ishitrenih poteza.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Feb 2012, 19:18

:lol: Nek je sa srecom... :XD:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Feb 2012, 19:19

Laney i da je ostao super je bilo pojacalo, ovo mi je uletelo ko kec na 11 bash u momentu kad me poceo hvatati gas ka nekim drugim stvarima pa me smirilo nadam se bar mesec dana...(ako je moguce) :o :)
nebojsak wrote:
Nece nigde ne brini, ali kazem...to je taj sound vrlo je to slicno, a ovo ima bolji drajv nisam jos isprobao sve pedale ali kontam da i to bolje radi. Bassmen nije bio ni na jednoj svirci od kad sam ga kupio, to me nervira...Vise stoji zato shto je lep, zvuci dobro, vintage je, greota ga je prodavati i zbog toga shto jeste zaista neshto najbolje shto covek moze da uzme za tu lovu u tom rangu, ali dal mi treba i dal ce neko da ga koristi a ne da stoji bezveze kod mene...to me jebe da izvinete na izrazu. :ziveli: Neka ga, ali u slucaju nenadane novcane problematike, ....jbg.
Last edited by nemanjavelimirovic on 18 Feb 2012, 19:24, edited 1 time in total.

nebojsak

Post by nebojsak » 18 Feb 2012, 19:22

Zapravo, serem. Prodaš bassmana Funkomatu, zatvoren krug i svi zadovoljni :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 18 Feb 2012, 19:24

nebojsak wrote:Zapravo, serem. Prodaš bassmana Funkomatu, zatvoren krug i svi zadovoljni :)
Bitno je da materija kruzi u prirodi. :mrgreen: 8) :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 18 Feb 2012, 19:26

nebojsak wrote:
sad razmisljam dal mi treba bassman
:1:
Nemoj da se igrash s' zhivotom! :motz4:

PS.
Chestitam! Tele i tweed... Bred i Andja, dupe i nosha, pljeska i luk, hop i cup... :ziveli:

Post Reply