Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate

ili
Ili nesto drugo u tom cenovnom rangy.I to moram skoro da imam.Resio sam da udam AXL-a i onu glavu koja jos nije zavrsena a vise me mrzi da se petljam oko nje
Nista bolje od dobrog napajanja. Najbolje ulozene pare.guv'nor wrote:
Aj kad smo već tu, bačite neki predlog za dooobro napajanje. Može i par.
Kad smo vecj kod toga. Ajd da objasni neko ko je eksperimentisao sa napajanjima, koja je razlika u tonu ako pedale terash preko npr tog napajanja gore i recimo adaptera od 2000 ma koji napaja recimo 8-10 pedala???
DC brick radi posao sjajno a njega je i najjednostavnije nabaviti.nebojsak wrote:Aj kad smo već tu, bačite neki predlog za dooobro napajanje. Može i par.
Najisplativije je juriti Harley Benton Power plant, 40e na thomannu sa svim potrebnim kablicima i to. Ima gomilu izolovanih izlaza, ima review na forumu ovde. Za DC brick sam kod bancike na sajtu procitao da je u pitanju u stvari samo daisy chain u kutiji. A razlika izmedju jednog adaptera sa daisy chainom i ovakvog napajanja je u tome sto su kod napajanja najcesce izolovani izlazi medjusobno, sto nekim pedalama vise odgovara (cesto modulacije prave probleme sa daisy chainovanjem, dolazi do bruma)
Ima na kp jedno pecino napajanje za ok pare
Ima na kp jedno pecino napajanje za ok pare
Ako nadjes kvalitetan adapter od 2000mA, isti tuks.Tufli wrote:Kad smo vecj kod toga. Ajd da objasni neko ko je eksperimentisao sa napajanjima, koja je razlika u tonu ako pedale terash preko npr tog napajanja gore i recimo adaptera od 2000 ma koji napaja recimo 8-10 pedala???
Ja sam pre brika koristio zumove i bosove i stalno je bilo nekih sranja... Zuje pedale, nedovoljno mA, jedan sam i pokidao... Ovako je sve lepo povezano, ustekas jedan kabl u stuju i cao.
Aj' se organizujemo jednom (za godinu, dve tri, petFunkomat wrote:DC brick radi posao sjajno a njega je i najjednostavnije nabaviti.nebojsak wrote:Aj kad smo već tu, bačite neki predlog za dooobro napajanje. Može i par.

- BaalBehrit
Prodaješ Electric Mistress?+Hopkins+ wrote:Nastavljam istrebljenje vintage pedala sa pedalborda, hoću da sve budu nove i čru bajpas.

-
Cekiraj Turbo Rat. No joke. Mada, nisam svirio novije.+Hopkins+ wrote:Ljudi dajte neku preporuku za novu pedalu sa kojom bih mogao da zamenim HM-2 u lancu. Treba mi taj zvuk najarenih maršala, više gejna nego što imam na Maxonu OD808 a da ima taj old skul malo fazzy zvuk kao HM-2 i da može da se denfuje (demfuje, kako god hehehe). Znači haj gejn sa old skul šmekom.![]()
-