Moze moze!nebojsak wrote:Zapravo, serem. Prodaš bassmana Funkomatu, zatvoren krug i svi zadovoljni
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
al matori...to je modovan bassman, a ti juriš oriđiđi!?Funkomat wrote:Moze moze!nebojsak wrote:Zapravo, serem. Prodaš bassmana Funkomatu, zatvoren krug i svi zadovoljni
Aha... to nisam znao. Sta je modovano?
Ah™ da. Koji je tu beše mod odrađen, ubačen reverb umesto bass kanala ili loopam 
ne lupas...tako je! mmmmmmmmmmmm !nebojsak wrote:Ah™ da. Koji je tu beše mod odrađen, ubačen reverb umesto bass kanala ili loopam
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Fender Reverb UNIT je ubachen
ovako neshto...

ovako neshto...

Hm, jedini problem je što onda gubi onih 8756 ludačkih konbinacija sa spajanjem kanala. Ono je neograničena zabava, tzv slatke muke™.
zlo i naopako! Funkomat kapariši odma spravu! 
I 6n2p EV su u preampu (stare ruske NOS lampe).
Btw, zamenjen i svič na Đersonu™. Sad može lijepo da se šalta.
Ladno sam provalio da ću đitru sa hamovima od sad koristiti u split coil modu, za oba magneta
Ham pada samo na necku sa fuzzom sa otpanjenim drajvom na 10, za neki masan solo 
Ladno sam provalio da ću đitru sa hamovima od sad koristiti u split coil modu, za oba magneta
podrzhavam 
Nemanja chestitam! Kao shto rekosmo, dileme nije ni bilo
Nemanja chestitam! Kao shto rekosmo, dileme nije ni bilo
Najs, u zdravlje da sluzi! 
- whosyourdaddy
from a land of the New Rising Sun

zoomed
super je izasla pedala, ali kreten, nisam sacekao da se dovoljno osusi farba i sad je skroz okrznuta farba na krajevima (vidi se malo na slikama). Sve u svemu to je to, tonepad P90 sa switchem za prebacivanje u P45. I jos i flanger 301 i wampler plexi drive, isvirane stvari 1000x, cisto da se cuje kako zvuci sve to zajedno. (RC-20XL samo za moje izdrkavanje, nije na snimku)
http://www.box.com/s/ubtg78suzn3cqt1kva6d

zoomedsuper je izasla pedala, ali kreten, nisam sacekao da se dovoljno osusi farba i sad je skroz okrznuta farba na krajevima (vidi se malo na slikama). Sve u svemu to je to, tonepad P90 sa switchem za prebacivanje u P45. I jos i flanger 301 i wampler plexi drive, isvirane stvari 1000x, cisto da se cuje kako zvuci sve to zajedno. (RC-20XL samo za moje izdrkavanje, nije na snimku)
http://www.box.com/s/ubtg78suzn3cqt1kva6d
Veoma lepo. Svaka cast