Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Zanimljivo ovo 

[youtube]Kt7LuLU0JIU&feature=g-user-u&context=G2697d7aUCGXQYbcTJ33Yz3PIGMHiwG5RGHP2chfM1sUcah3Xu4fw[/youtube]
ovo je klon neke stare pedale, koje? nekog muff-a?
zvuchi ko kuca jbt
ovo je klon neke stare pedale, koje? nekog muff-a?
zvuchi ko kuca jbt
- Rocket Roll
-
Ocekivao bih malo skrembla i oktave od superfuzza, ne zvuci ni blizu divlje.
- Rocket Roll
Da, ipak je u pitanju varijanta Mafa.
-
Mogao si i moj post da editujes. 

- Rocket Roll
Što, kad sam ja pogrešio, a ti me ispravio 
Pošto još uvek nisam siguran, da ponovo navedem: spominju se SuperFuzz 2SC828 tranzistori, "mala narandžasta kutija iz '74" (SuperFuzz ide u narandžaste kutije od 1973), uklanjanje bafera (SuperFuzz ima ulazni bafer, Maf ga nema).
Međutim, slika na sajtu proizvođača pokazuje četiri tranzistora + dve silikonske diode, odnosno Big Muff konfiguraciju, a i zvuk je bliži Mafu.

Pošto još uvek nisam siguran, da ponovo navedem: spominju se SuperFuzz 2SC828 tranzistori, "mala narandžasta kutija iz '74" (SuperFuzz ide u narandžaste kutije od 1973), uklanjanje bafera (SuperFuzz ima ulazni bafer, Maf ga nema).
Međutim, slika na sajtu proizvođača pokazuje četiri tranzistora + dve silikonske diode, odnosno Big Muff konfiguraciju, a i zvuk je bliži Mafu.
-
Kul, nego, ako se spominje muff, orandzasta kutija, itd, mora biti da je u pitanju ibanez od 850.

ovaj pjedal mi je zapao za oko, sorrrr se ako je neko vec kachio, interesting spravica

- Rocket Roll
Slaže se. 1974, narandžasto kućište, Big Muff kolo, isti font... Nisam znao da je Ibanez pravio nešto što tako dobro zvuči.Kill surf city wrote:Kul, nego, ako se spominje muff, orandzasta kutija, itd, mora biti da je u pitanju ibanez od 850.
nije neshto shto bih morao da imam, ali odushevljava masom i mamutskom snagom zvuka!
[youtube]5PaiDuiLzas&feature=related[/youtube]
Vidje tona Funkomatu
Brate al kida
Vidje tona Funkomatu

Brate al kida
Kida!
jesam ja lepo govorio još onomad a niko me nije slušao... ZNAČI OPREMA MORA BITI MNOGO MATORA, IZGREBANA I DA IZGLEDA KO DA JU JE POPLAVA IZBACILA
toliko...
toliko...
Evo, evo... sečem, grebem, udaram... polako...