Eh Dzoni...
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Eh Dzoni...
Строг си према себи, не верујем да је тај однос, знаш ти колко је то... Ја бих ти дао две и по милке, ето.
Ja govorim o tome da je zaslužio, a ne da je realno da će dobiti.Doolio wrote:То неки нови вид зарађивања пара - ''бивање генијем''
Otkupio bih primerak tvoje knjige o predjenih prvih 2000km na bajsu za 14000 dinmislim_stvarno wrote:u tom slucaju, dajte meni 25k

И ја исто, мислим, стави ово моје у оба аспекта, свеједно ми је:)Johnny_ wrote:Ja govorim o tome da je zaslužio, a ne da je realno da će dobiti.Doolio wrote:То неки нови вид зарађивања пара - ''бивање генијем''
- mislim_stvarno
кацам скроманDoolio wrote:Строг си према себи, не верујем да је тај однос, знаш ти колко је то... Ја бих ти дао две и по милке, ето.

sl0e wrote:Otkupio bih primerak tvoje knjige o predjenih prvih 2000km na bajsu za 14000 dinmislim_stvarno wrote:u tom slucaju, dajte meni 25k![]()
![]()

sredice se nesto

Sad bih ovo stavio u potpis.Johnny_ wrote:Džoni je zaslužio 25 miliona iz prostog razloga - genije je.
Al' ne mogu - previše mi dobar potpis.

...nije ovo tema vezena za Džoni Depa, nego Džoni Štulića, to si ti nešto pomešao sine.Johnny_ wrote:Džoni je zaslužio 25 miliona iz prostog razloga - genije je.
..nisam znao da je termin GENIJE rezervisan za neshvaćene nihiliste koji su zapalili za Holandiju da bi kakili sa distance. Ja mislio Tesla, Mocart i to..o bože, kako sam glup

Nije da ga preterano gotivim iako sam dosta slusao azru ...u mladim danimaVoid wrote:...nije ovo tema vezena za Džoni Depa, nego Džoni Štulića, to si ti nešto pomešao sine.Johnny_ wrote:Džoni je zaslužio 25 miliona iz prostog razloga - genije je.
..nisam znao da je termin GENIJE rezervisan za neshvaćene nihiliste koji su zapalili za Holandiju da bi kakili sa distance. Ja mislio Tesla, Mocart i to..o bože, kako sam glup

I ti bi u njegovoj situaciji postupio isto ... ono za sta si ti radio, stvarao i da danas neko zaradjuje za zivot na osnovu tvog rada i truda ... brateeeeeeeeeeee.
I mozda Stulic nije genije al za divlje jagode je institucija !!!!

Da znaš da jesi.Void wrote:...nije ovo tema vezena za Džoni Depa, nego Džoni Štulića, to si ti nešto pomešao sine.Johnny_ wrote:Džoni je zaslužio 25 miliona iz prostog razloga - genije je.

to jeste..glupo je izvlačiti pretpostavke na osnovu jednog intervjua, ali brateeeeeeee nemoš' glumit' hipstera-drkažiju sa 60 godina. Koliko god on bio u pravu, to je u ovoj državi okarakterisano kao pišanje uz vetar...ne bi me čudilo da ne dobije ništa na kraju, ili da ga misteriozno pregazi šleper uglja ispred Bregine kuće.
Pa hipster je bio i hipster ostao .. sta je tu cudno? Koliko ljudi znam i sa vise godina koji su u tom fazonu. Ali nije on hipster nego je on mizantrop jebiga. Covek koji uzme i sutira bubnjara (leinera cini mi se) u duper i sl ...Void wrote:to jeste..glupo je izvlačiti pretpostavke na osnovu jednog intervjua, ali brateeeeeeee nemoš' glumit' hipstera-drkažiju sa 60 godina. Koliko god on bio u pravu, to je u ovoj državi okarakterisano kao pišanje uz vetar...ne bi me čudilo da ne dobije ništa na kraju, ili da ga misteriozno pregazi šleper uglja ispred Bregine kuće.
Johnny_ wrote:Da znaš da jesi.
pročitaj pravilnik buraz...nemaš pravo komentarisanja ako ti nisu nikle ni dlake na jajima.
P.S.
djomla, ZE LE JE INSTITUCIJ A!!! DIVLJE JAGODEZ AUVEK!

A, dobro, to da...bio i ostao mizantrop, u pravu si

Mogao si jednostavno napisati: "Vas poszt™ je prijavljen".Void wrote:Johnny_ wrote:Da znaš da jesi.
pročitaj pravilnik buraz...nemaš pravo komentarisanja ako ti nisu nikle ni dlake na jajima.

i nije nista cudno sto je i otisao odavde

Nisam naišao na gore navedenu stavku u pravilniku, zaista.Void wrote:Johnny_ wrote:Da znaš da jesi.