Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
@funkomat imaš tu negde mesta za gajbu?

***** to je to. I da ocu nemam gde vishe da ih stavljam. U stvari imam, mogu u fx loop procesora

Novine su Uni-Vibe i EHX Electric Mistress, oba by our beloved comrade mr Fish - whosyourdaddy. Chovek je pokidao kako je uradio obe pedale. Uni-vibe sanjam od momenta kada sam ga probao i nekako sam ga privoleo na kombinejshn

Spreman sam za pedalboard showdown

Ultra-sweet.
Iskreno, ne znam zašto, ali ZNAO SAM da neće moći da ti ostane onako nesređen board kao kada si ga prvi put prikazao, odn. da pedale onako krivo stoje, i da odaje totalno haotičan utisak. Znao sam da će kad-tad morati pedale koliko-toliko paralelno da se poređaju.
O.C.D. at it's finest...

Iskreno, ne znam zašto, ali ZNAO SAM da neće moći da ti ostane onako nesređen board kao kada si ga prvi put prikazao, odn. da pedale onako krivo stoje, i da odaje totalno haotičan utisak. Znao sam da će kad-tad morati pedale koliko-toliko paralelno da se poređaju.

mistreeeeeeeeeesS

A priznaj da ovako i više prija oku?
E, sad apsolutno nemaš više izgovora, moraš da praviš neki bend pa da uživamo u nekom kvalitetnom utovaru.

E, sad apsolutno nemaš više izgovora, moraš da praviš neki bend pa da uživamo u nekom kvalitetnom utovaru.

Cortex Znači kod tebe se ugnezdio Uni Vibe sa KP
, uzdravlje i da te citiram ako dozvoliš

Spoiler:
-
Ne znam kako dohvatis onaj poslednji red, ja bih pokrljao pokoji pot ili switch usput.
Super je ovo, pretezno rucno sivene pedale.
Jednog od ovih dana™, kada konacno sastavim nemoguci bord, niko mi nece oprostiti uspeh.

Super je ovo, pretezno rucno sivene pedale.

Jednog od ovih dana™, kada konacno sastavim nemoguci bord, niko mi nece oprostiti uspeh.

Pa da, samo su shtimer i Vox 1904 wah brendirane, ostalo je sve DIY ukljuchujuci i napajanje. to je valjda jedan i od nachina zaustavljanja manije prikupljanja, jer kad su ti sve pedale DIY onda se prosto ne isplati da ih prodajesh

shalu na stranu bash sam zadovoljan, gledacu danas posle posla da usnimim malo uni-vibe i mistress bar [iako su ga mnogi od vas posedovali, no ovaj je mn3207 izrada, 9 voltash], mada se josh uvek vezhbam u vajbovanju numem josh uvek ko Gagi

Ubio si sa boardom brate, definitivno
Evo jedan kontrast tome:

dakle tu2>clari(not) clone by maxles>minke ds1>ehx nano small stone>digidelay.
ovo ce da radi pos'o...pa, jedan duzi naredni period

Evo jedan kontrast tome:

dakle tu2>clari(not) clone by maxles>minke ds1>ehx nano small stone>digidelay.
ovo ce da radi pos'o...pa, jedan duzi naredni period

Evo tizera, mada ne ide u moj lanac efekata, nego kod ortaka (mozda bude kod mene koji dan kad je zavrsim)

-
Sismisi su napustili kapelu!
:mjetal:

do jaja izgleda taj impaler! svaka chast! napaljeno kao shto i treba da bude