Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Naznačeno 60Oldtajmer wrote:Pozdrav svim Forumasima!![]()
Odavno pratim desavanja, pa se, eto, i ja registrovah...Nadam se da nemate nista protiv,a uskoro cu da napravim spisak opreme (stare, a u toku je i neka nabavka,pa bolje sve odjednom)...A i dok pohvatam finte oko postavljanja slikaSta ces,generacija 62 osim muzike,slabije vata kontakt sa novim tehnologijama
Nadam se da ima jos koga iz "sezdesetih" (pa neka se "naznace" da imam bolji pregled)...Toliko za prtvi put...Nastavicu se...Pozdravc!
Da se ne lažemo sad je pouzdanija oprema nego šesdesetihguv'nor wrote:Vecina onih koji nisu u 60-tim jure opremu iz sezdesitih, tako da smo, manje vise, na istom.![]()
Dobro dosli!
Ima i iz pedesetihOldtajmer wrote:Pozdrav svim Forumasima!![]()
Odavno pratim desavanja, pa se, eto, i ja registrovah...Nadam se da nemate nista protiv,a uskoro cu da napravim spisak opreme (stare, a u toku je i neka nabavka,pa bolje sve odjednom)...A i dok pohvatam finte oko postavljanja slikaSta ces,generacija 62 osim muzike,slabije vata kontakt sa novim tehnologijama
Nadam se da ima jos koga iz "sezdesetih" (pa neka se "naznace" da imam bolji pregled)...Toliko za prtvi put...Nastavicu se...Pozdravc!
I ti si kupio neki Precision?nebojsak wrote:Ti si ja?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest