Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Fender strato kaster 1962
pa zato i stoje gitare po par godina na oglasima...bilo bi zanimljivo da se utvrdi prosecna starost jednog oglasa na KP...mada kontam da gomila ljudi stavi oglas sa nabudzenom cenom po principu "ako se proda proda ako ne nikom nista", ionako ga oglas nista ne kosta, kome je hitno taj ce da stavi realnu cenu...
- Dersu Uzala
I' da je samo na tom (sajtu).LifelessDead wrote:Seljak. Na tom sajtu treba da se uvede ozbiljna moderacija da se ovakvi odmah uklone...............

- johnny_b_good
Ne znam kakav motor, a i skuter postoji za 300 evra???
Korejanci/kinezi/prematori APN6 su oko 300 evra...pricamo o 49ccm kanticama koje su za voznju po gradu.
Mene vise nista ne cudi ... toliko je sranja tamo ... i kada vidim one roostere preko 100€ ... muka muka
Rusteri su do jaja.
heeevi metaaal je to!
heeevi metaaal je to!

za adele dusu daloVoid wrote:Rusteri su do jaja.
heeevi metaaal je to!

lol, da, čuo sam da adel voli rustere 

dovoljno da ga vidi ovako na slici odma' je mokra ... tako kazu ...Void wrote:lol, da, čuo sam da adel voli rustere
Ja sam na putu (neizvesnom i dugom, doduse) da debeloj oprostim bavljenje muzikom.

Ovo je kao kada mučena tri tenora pevaju "New York, New York"
- johnny_b_good
APN6 da. Ne znam gde si video neki korejski skuter? Sto se tice kineza- ako kupis za 300 evra znaci da si navukao sebi bedu za vrat. Samo da mi videti tu masinu.nesharm wrote:Korejanci/kinezi/prematori APN6 su oko 300 evra...pricamo o 49ccm kanticama koje su za voznju po gradu.
Pricam o polovnjacima...no, masimo temu ovog threada.
- nikolic025
http://www.kupujemprodajem.com/Mapex-pe ... id=5770550
Ne znam da li sam samo ja primetio,ali ovaj lik ima nevidjeno glupe komentare za svoju opremu...
Ne znam da li sam samo ja primetio,ali ovaj lik ima nevidjeno glupe komentare za svoju opremu...