http://www.youtube.com/watch?v=ALbLM6ZkrnI
Ako neko voli nesto slicno...
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Ako neko voli nesto slicno...
eee cool je ovo, cool
samo za nijansu mi se cini da je bas predozirao, malo samo da iskulira fraze, ono te pauze kad utihne, onda sve ima jaci impact na sound i djuskanje 
Hah, e ovo mi je totalno kul, zvuči pomalo JelenTopTenovski, ali ovaj put ne u negativnom kontekstu (ni ja nisam znao da je ovo moguće). Stvarno je dobra stvar za žurke.
Kada bi se nekako snašao za dobar spot ovo bi ti se vrtelo na Jelen Top 10, a odatle možeš i na MTV Adria.
Kada bi se nekako snašao za dobar spot ovo bi ti se vrtelo na Jelen Top 10, a odatle možeš i na MTV Adria.
Meni ovo super, ima da skinem i prvom prilikom pustam pred drustvom.
Glas mi nikako ne lezi uhu, ne na pesmu nego na moje uho ne lezi, da ne bude zabune.
Glas mi nikako ne lezi uhu, ne na pesmu nego na moje uho ne lezi, da ne bude zabune.
Evo odgovora na neki od tvojih prethodnih topica. ovakva pesma ima vecu prodju u Srbiji nego ona koju si postavio pre. 
P.S> ili to nisi bio ti...
P.S> ili to nisi bio ti...
jesam, ja sam
tnx 
Ma gdeeee, mora jos bejsa, funk je to!dweezil wrote:samo za nijansu mi se cini da je bas predozirao, malo samo da iskulira fraze, ono te pauze kad utihne, onda sve ima jaci impact na sound i djuskanje
Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.doyle777 wrote:Hah, e ovo mi je totalno kul, zvuči pomalo JelenTopTenovski, ali ovaj put ne u negativnom kontekstu (ni ja nisam znao da je ovo moguće). Stvarno je dobra stvar za žurke.![]()
A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Sto se tice same pesme. Vokal je najveca zamerka. Ne znam jesi li ti pevao ovo, ali meni suvise vuce na 90-te (ove nase, gadne), cak sta vise rekao bih da me podseca na Ivana Gavrilovica
Ja bih ostavio samo Rhodes tokom cele pesme, znaci i u refrenu. Gitara u refrenu mi nikako ne stoji, mnogo bi vise dinamike dalo da cepa neke 16-tine - a dinamika je ono sto mi fali. Nekako mi se cini da lutas izmedju 2-3 stila, sto nekad moze biti zanimljivo, ali mi se ovaj put nije svidelo. Celokupan utisak je kao da ide nesto od Dvornika, a onda se u refrenu nadjes u nekom pop hitu iz osamdesetih.
Inace, jako mi je drago sto neko na forumu radi ovako nesto. Samo ti nastavi, ja cu da pratim..
Jelen Top 10 fura poprilično slične bendove, toliko slične da često imam trip kada čujem neku pesmu i pomislim: "Ovo neko sranje sa TopTena."Funkd wrote:Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.
A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Npr:
[youtube]3IPyEcS-wB4&feature=related[/youtube]
S druge strane postoji nekoliko kvalitetnih bendova koji se, ne baš tako često, puštaju na istom mestu, npr:
Ova pesma me podsetila na ovu pesmu:
Čini mi se da ima sličnih efekata na vokalu, ***** li ga.
Verovatno ništa ne razumeš, ali nije mi mozak u stanju da filozofira.
Toliko sam pukao da nisam ni izvalio ovo pitanje...Funkd wrote:A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Nemam pojma, čini mi se da je JT10 "iznedrio" dosta bendova koji su se kasnije pojavili na pomenutoj televiziji.