Cestitke svima!!!
Ja sam uz veliku srecu kupio gotivan kofer...znaci neverovatno je da za 120evra (koliko sam spremio za tu akciju) ne mozes naci kofer kako treba, apsolutno nigde, a ovaj sam nasao na oglasima za 50evra i super je shto mi staju sve gitare u njega jer je univerzalan, a opet fenderolik. Naime krenuo sam po neki Tweed kofer koji se ispostavilo da ne valja tojest da su mu sharke u racq iako je nov, pa sam se razleteo po ns, i tek na kraju u poslednjim momentima energije i razocarenja, kod Babaslima pogledamo KP nabrzaka i nadjemo normalan kufer...
Za manje od 500kinti sam pazario u Mitrosu i ovo ispod, shto mi je vrlo neophodno u poslednje vreme kad sviramo akustiku (necu ni skidati s gitare)

Babslimu hvala na ideji, nikad se ne bih setio u muzickoj radnji kad sam, a svaki put na tonskoj se vrlo dobro setim da mi je ovo preko potrebna stvar, zbog fonije na akustari.
I pokupio sam neku pedalu na probu, koju cu okaciti ovde ako se opredelim da je uzmem taman u toj razlici do cene koju sam predvideo za kufer.