Ima jedan na kupujemprodajem za cas posla sredi fender logoCortex wrote:ne pishe fender na koferu.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ima jedan na kupujemprodajem za cas posla sredi fender logoCortex wrote:ne pishe fender na koferu.
Hahhahhaha, kralju lozhacha, a znam da i ti volesh Fender. Ja cak razmisljam da prodam LTD i kupim Onaj Marauder fenderov samo zato shto na njemu pishe fender, a i ponekad kapiram da se preselim u USA i promenim ime u fender, fender za dorucak, rucak i veceru, fender u prevozu, mejpl u kanadi.Cortex wrote:Cortex likes this.
Ma aj to, nego gledam ovaj control cavity na telcu, tu opushteno mozhe da stane bar jedna preamp lampa, naravno Fender marke, Nemanja porazmisli o ovome valjano, zasigurno povecava mojo.
Ja cu da prekinem jednu hot zhicu od magneta i da je vezhem za jedan pin lampe tj da umetnem lampu izmedju dva kraja te zhice da vidimo razliku u zvuku, ima sigurno.
Ne verujemo ti dok ne stavish slikuHeatMan wrote:Bogner Alchemist 2x12.. ubija kako radi
na svu srecu sam ga fotkao preksinoc u studiju.. moracu da odradim par fotki trenutnog stanja na pedalboardu, najdrazih tambura i pojachala..Tufli wrote:Ne verujemo ti dok nestavish slikuHeatMan wrote:Bogner Alchemist 2x12.. ubija kako radi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest