Dusan wrote:Fali joj samo jos FR i crna mat farbaVaske023 wrote:Novo squierovo tele![]()
Squier Joe Trohman Telecaster
Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
Misli covek da nemamo antiviruse...
Mogli bi da pokrenemo neki MF beatdown seasion
Zovemo Dovlu da pomogne
Mogli bi da pokrenemo neki MF beatdown seasion
Zovemo Dovlu da pomogne
- mislim_stvarno

jedan od retkih telekastera koji mi se svideo, al' to je samo zato sto ima zicu vise
A ovaj je bas neka isfrustrirana mukica?bubu63 wrote:http://www.zacharyguitars.com/040212pics.htm
Vidim, reklamirajuci ovog Telca kaki po PRS-u, a secam se da je isto to radio (samo u mnogo ozbiljnijem 'clanku') sa Klon Centaur-om kada je izbacio svoj ultimativni overdrajv od 400 US zlatnika.
koji je to Zaharije? Zvex? izgleda je neki drugi pacijent, ovaj sve sam pravi i zice i gistro ultimativne gitarske stalke.
To tele me podseca na izgorelu chamovinu neam pjma zasto, al vidim da je dosta maznuto od tog nekog praiskonskog teleta koje je i Fender opet reizdao.
Ma jok, nije zVex, neki samoproklamovani car, kao sto vidis - sve pravi i sve je najbolje na planeti. 
-
Kill surf city
Es vid'o koliko kenja po Klonu, dok nudi svoju $400 verziju ?guv'nor wrote:A ovaj je bas neka isfrustrirana mukica?bubu63 wrote:http://www.zacharyguitars.com/040212pics.htm
http://zacharyguitars.com/Klon.htm
http://www.zacharyguitars.com/Pedals.htm
edit: vidim da si spomenuo.
Ma da, to je star(ij)i clanak, FTW, ali izgleda da je cova sav™ u tom fazonu.
Nije mi jasno sta bilo kome treba onakvo samoponizavanje kao na onoj strani ispod specifikacija one teletine:
Ako vam ovo nije dovoljno dobro, onda kupite ovo njesra finisirano u plastiku od nasmejanog trgovca...
Malo je blam...
Tacnije:
Nije mi jasno sta bilo kome treba onakvo samoponizavanje kao na onoj strani ispod specifikacija one teletine:
Ako vam ovo nije dovoljno dobro, onda kupite ovo njesra finisirano u plastiku od nasmejanog trgovca...
Tacnije:
a.k.a. "bas sam baja"If this Z scares you and is not quite your style, then you can always buy a cheesy guitar from this cheesy salesman with the smile.
He'll give you a flawless glossy plastic paint job I could never match, on a guitar he did not make.
Now which guitar do you think has more balls, plays better, feels better and sounds better?
- Hotstepper
Ako josh jednom neshto ovako ruzhno nazovesh telcom, dobicesh posoljenu kafu od mene kad te upoznam! 
Citao sam o ovome jos pre nekoliko godina, secam se tacno da sam bio zgrozen headstockom izmedju ostalog... I citao sam pricu da kao, ne mozes ni ti da narucis gitaru tek tako, vec morate da razmenite mailove, da on kao konstruktor skonta sta ti zelis da sviras, da te upozna, da mu se dopadnes kao lik, da vidi zasto zelis bas njegovu gitaru, bukvalno kao da treba da ga ubedis da ti pravi gitaru jbt. I onda tek on odluci da li zeli da ti pravi. I naravno, ne pitas kad ce biti gotovo, i kako ce izgledati...
Kretenizam. Cisto hypovanje, i j*beni marketing. Kao, nadrkan sam, najbolji, treba da me molite da vam uzmem pare. Ma mrs u p*cku materinu bre majmuncino.
Izvinite, ali kad se setim toga iznerviram se.
Kretenizam. Cisto hypovanje, i j*beni marketing. Kao, nadrkan sam, najbolji, treba da me molite da vam uzmem pare. Ma mrs u p*cku materinu bre majmuncino.
Izvinite, ali kad se setim toga iznerviram se.
-
Kill surf city
[/img] Da je Milica sa ovom gitarom i gitara bi bolje izgledala Re: Zemlja Telecaster-a
Nisam ga ja okacio u ovoj temiHotstepper wrote:Ako josh jednom neshto ovako ruzhno nazovesh telcom, dobicesh posoljenu kafu od mene kad te upoznam!
@Baba Slim,
Sada je malo puk'o pa je izmenio pricu, ali se i dalje svojski ne da!
http://www.zacharyguitars.com/Currently_for_Sale.htm
Ma da!Available - Guitars NOT marked SOLD, Reserved or NSF, are currently available for sale and immediate shipment to the right home.
If you see a guitar listed as available, it is not there because I don't have a buyer. Its because I am in the process of deciding who to sell it to, by qualifying the best person to own it, the one who needs it the most and can use it the best. Please remember, this is not a retail store. Your money or your status means nothing to me and you must qualify for a Zachary guitar. As you can see, only a very small number of these guitars are made each year, so they must go to the right individuals.
P.S. Jes', starija je ovo prica, cak je i bilo reci na forumu nekad davno (secam se i ja headstocka i onih komada sa nekim rupama u telu), ali sta fali da malo obnovimo, pogotovo sto je ubacio neke koje podsecaju na rane Leove radove (eto, nisam ga nazvao onako