Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
meni je ovaj zach kralj
baba
-
Kill surf city
Jel to vintez Spam/Scala ? 
taj rad...
tj tek je krenuo da ga radi rad....
tj tek je krenuo da ga radi rad....
Da li neko može ovo da mi prevede:
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... id=5769772
Lik je u januaru (verovatno ove godine, jeli) kupio gitaru za 750€ i nakon svega dva meseca je prodaje za 250€ manju cenu tj. za 500€?
Da li je ovakva osoba normalna? Da izgubi 250€ u tako kratkom vr. periodu jer mu se nešto jeli ne dopada na gitari ili šta već????

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... id=5769772
Lik je u januaru (verovatno ove godine, jeli) kupio gitaru za 750€ i nakon svega dva meseca je prodaje za 250€ manju cenu tj. za 500€?
Da li je ovakva osoba normalna? Da izgubi 250€ u tako kratkom vr. periodu jer mu se nešto jeli ne dopada na gitari ili šta već????
Onog momenta kad ga izneses iz radnje 20 do 30 procenata ode u nepovrat, zavisno od toga koliko ti se zuri da prodas. Sto se toga tice, jedan od retkih normalnih & realnih oglasa. Jbg, nisu svi nakupci i spekulanti, mozda neko stvarno iz nuzde prodaje...
Dao bog da je to istina, šteta ako je "nužda" razlog, no ja sam ovde malo sumnjičav ... Onaj ko ima 750€ za nov instrument sigurno se ne kocka tako lako sa svojim novcem i baca ga iz čistog hira.Bozha wrote:Onog momenta kad ga izneses iz radnje 20 do 30 procenata ode u nepovrat, zavisno od toga koliko ti se zuri da prodas. Sto se toga tice, jedan od retkih normalnih & realnih oglasa. Jbg, nisu svi nakupci i spekulanti, mozda neko stvarno iz nuzde prodaje...
Ovaj lik ima izložbeni salon u stanu. Pogledajte malo bolje slike koje je okačio. Pride, valja još jednu gitaru Jackson-a, dobar wah, ranije gomilu nekih pedaletina ... još ga "drugovi" hvale i poztitivno ocenjuju nakon prodaje neogrebanih pedala pe par godina, ...
Meni ovakav lik ne liči na osobu kojoj je ponestalo para nakon tri meseca pa mora da prodaje svoj teško stečeni instrument. To je dobar scenario za film, bajku, ali ako ovde uzmemo u obzir sve elemente, liči mi na prevaru ,...
Bozha wrote:Onog momenta kad ga izneses iz radnje 20 do 30 procenata ode u nepovrat, zavisno od toga koliko ti se zuri da prodas. Sto se toga tice, jedan od retkih normalnih & realnih oglasa. Jbg, nisu svi nakupci i spekulanti, mozda neko stvarno iz nuzde prodaje...
Ma kradeno bre jbt. T omi je najjache, "ukljuchena, par puta probana, ne iznoshena iz stana" , da, tako je. Umesh da koristish intenet da se oglasish a ne umesh da pogledash demo na netu Slash wah-a i da vidish da li ti se dopada. MA jok, nego bolje da ga ja kupim pa da odmah posle par ukljuchivanja skontam da to toliko nije za mene da moram shto pre da ga se otarasim. Niggaz please.
E sad Bozha mozhda zna lichno choveka, ali meni se te fore par puta ukljucheno novo ne gazheno i sl, ne dopadaju uosphte
E sad Bozha mozhda zna lichno choveka, ali meni se te fore par puta ukljucheno novo ne gazheno i sl, ne dopadaju uosphte
Slazem se, teska vremena, covek mora da hoda na tankoj ivici izmedju sumnjicavosti i paranoje. Na koju god stranu da skenes ispadnes lud.
Ja licno poznajem coveka. Iz iskustva barem 10 ljudi koje poznajem, a i mojeg, sasvim je ok lik.
- LifelessDead
cini mi se da je lik u nekom od prethodnih oglasa rekao da je gitaru dobio u zameni...
u oglasu ni ne pise da ju je on licno kupio...LifelessDead wrote:cini mi se da je lik u nekom od prethodnih oglasa rekao da je gitaru dobio u zameni...