Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ili je "that much", pravopis mi nikad ni je bio jača strana
Otprilike jedanput mesečno na buvljak se dovuče roba sumnjivog porekla, meni danas za oko zapalo ovo

nikad nisam čuo za ovu firmu ali ispade da sasvim solidno šljaka, ,unutra nije ništa budženo, uopšte ne jede visoke (iako ne verujem da je bajpasovana) + Made in Japan, koštala me 3,5 L benzina svega
i radi za sve pare.
EDIT: rekord drži jedan moj drugar koji je pre par godina naleteo na originalan PRO CO RAT star više od 20 godina, možda i čak iz prve serije, platio je 50 (pedeset) dinara
, ljudi obilazite buvljake, jedino je tržište sa originalima u Srbijici izgleda 

nikad nisam čuo za ovu firmu ali ispade da sasvim solidno šljaka, ,unutra nije ništa budženo, uopšte ne jede visoke (iako ne verujem da je bajpasovana) + Made in Japan, koštala me 3,5 L benzina svega

EDIT: rekord drži jedan moj drugar koji je pre par godina naleteo na originalan PRO CO RAT star više od 20 godina, možda i čak iz prve serije, platio je 50 (pedeset) dinara

O kom buvljaku pricas?
P.S. Moj cale je tako omasio JV Squiera za 150 maraka negde tamo neke 98-me. Pisalo Squier Fender, on mislio da je neki fals Fender
P.S. Moj cale je tako omasio JV Squiera za 150 maraka negde tamo neke 98-me. Pisalo Squier Fender, on mislio da je neki fals Fender

Opa Gagi, cestitke, sada imamo opaki Leslie sim!
P.S. Moj drugar je tako kupio za 80 evra starog Fender Prec-a...
Bar je u to verovao dok nisam video da je u pitanju onaj tele bass Jolana...

P.S. Moj drugar je tako kupio za 80 evra starog Fender Prec-a...
Bar je u to verovao dok nisam video da je u pitanju onaj tele bass Jolana...

To nije bilo vreme falseva, i gitara je bila u osrednjem stanju. Nosio je uvek filmasa sa sobom, islikao je gitaru, posle kad smo pokazali jednom aktivnom gitaristi, rece covek da to zaista - vredi.
Nije post imao veze sa JV-om, jednostavno zajeb neupucenog coveka.
@nesharm, buvljak u Boru da budem precizan, s vremena na vreme naleti poneki tref
@guv'nor hvala drug, sve sam bliže Lesliju
@guv'nor hvala drug, sve sam bliže Lesliju

-
Gagi wrote:Otprilike jedanput mesečno na buvljak se dovuče roba sumnjivog porekla, meni danas za oko zapalo ovo

Fuckshit. Slab sam na parcove.Gagi wrote:EDIT: rekord drži jedan moj drugar koji je pre par godina naleteo na originalan PRO CO RAT star više od 20 godina, možda i čak iz prve serije, platio je 50 (pedeset) dinara, ljudi obilazite buvljake, jedino je tržište sa originalima u Srbijici izgleda

Nikad nisam bio te srece po buvljacima, sve neki zumovi raspali, i slican krsch.

Jolana i prec toliko liče da je stvarno teško prepoznati šta je šta 

Napokon

Čestitam matori!

- BaalBehrit
Ubacio ovo u onaj Vox AC30 što sam juče pazario jer mi se prilikom transporta polomila jedna EI Niš EL84:

Sad zvuči poprilično bolje iako je i sa EI Niš lampama zvučalo do jaja.

Sad zvuči poprilično bolje iako je i sa EI Niš lampama zvučalo do jaja.
Pa matori, Eksport Vojno, kako da ne sljaka bolje!!!
Funky, matora, cekamo prvi profi snimak!

Funky, matora, cekamo prvi profi snimak!

@Baal: Čestitke! Baš sam se video sa whosyourdaddy-jem taj dan ranije, i rekao je da ćeš doći da isprobate pojačala, i da će pasti menjaža ako obojica budete zadovoljni... Drago mi je da je sve ispalo ok na obostrano zadovoljstvo.
Čestitke, neka te dugo služi, verujem da je pojačalo urađeno bez greške.
@Funkomat: Brate, ako budeš hteo, mogu ti za neko snimanje ili svirku dati da probaš onaj klon Hughes&Kettner Red Box-a, pa uporedi sa 57-com... Ja koliko sam čuo do sada na svirkama, super je rezultat koji se dobija iz njega, a po meni je praktičniji od mikrofona...

@Funkomat: Brate, ako budeš hteo, mogu ti za neko snimanje ili svirku dati da probaš onaj klon Hughes&Kettner Red Box-a, pa uporedi sa 57-com... Ja koliko sam čuo do sada na svirkama, super je rezultat koji se dobija iz njega, a po meni je praktičniji od mikrofona...