Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Oho ho, Zahar radio? Ne sumnjam u njegov rad, verujem da će te služit dugo i srećno. 

Zahar, Zahar... Radi super, takodje. Pravi covek odlicno stvarno, kad mi rece lepim ja tu svasta nesto, ja reko ma gde to, kako to moze dobdo zvucati kad ono medjutim ubise gitare... 

@TSM: Prava mala skupina ubica... Super ovo zvuci, kraj mi je extra...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
za 75 evra dva nova mikrofona, uletela neka ultra povoljna rasprodaja. inace jedan je oko 90-100evra.
AKo nekom treba, nek mi posalje u PP pa cu povezati sa likom koji je ortak od AKG distributera za Srbiju.

AKG d770 je 40evra, ima ih par komada, ima nekih bubica i jos nekih jeftinijih (po 30evra), sve original AKG, pa kome treba nek mi se javi.
770 je kao Shure sm57 a 880 je kao 58mica.

AKG d770 je 40evra, ima ih par komada, ima nekih bubica i jos nekih jeftinijih (po 30evra), sve original AKG, pa kome treba nek mi se javi.

- nikolic025
Iskreno,nisam ljubitelj AKG mikrofona,imao sam D5,ok je,ali kad sam cuo Sennheiser E845S,odmah sam prodao D5 i Shure SM58 koje sam imao i kupio dva komada.Ja sam tada naleteo na lika koji prodaje po 70E komad,novi su tada bili oko 120-130E,a sad su na snizenju oko 100E...Imao sam i E835S i E822S,ali nisu ni blizu E845S,radim sa njim oko godinu dana,pevacica isto,a kolega sa SM58 i kad riba ima jaci i dublji glas od njega na razglasu,pojede ga...Njemu mik nekako stanji glas,previse visokih,a basova ima tek kad se priblizi dosta ili kad drekne...Ne vrede ni podesavanja...
Ali mi je ta ponuda dosta zanimljiva,jer nemam ni jedan mikrofon koji bi mi sluzio da ozvucim pojacalo,dobos ili cajon,a koliko znam za to je SM57 majka,a ako je ovo neka slicna varijanta,sa malo poboljsanom glavom,mrezicom i stitnikom za membranu (bar tako kazu),trebalo bi da bude zanimljivo...
Ali mi je ta ponuda dosta zanimljiva,jer nemam ni jedan mikrofon koji bi mi sluzio da ozvucim pojacalo,dobos ili cajon,a koliko znam za to je SM57 majka,a ako je ovo neka slicna varijanta,sa malo poboljsanom glavom,mrezicom i stitnikom za membranu (bar tako kazu),trebalo bi da bude zanimljivo...
za budget sm57 kazu da je odlican onaj gls es57. Kupio sam jedan (kosta 30$ jedan, 3 komada oko 80$), ali jos nemam prilike da probam 

- nikolic025
Cek,jel to pravi Shure ili neka kopija?
kopija, GLS pravi kopiju 57-ice (ES57) i 58-ice (ES58). Kupio sam ovaj prvi, deluje odlicno uradjeno, metalno i sve na mestu...za zvuk cu videti za 4 nedelje 

^Ja imam taj mikrofon već par godina, izašao je oko 30€. Zbilja nemam niti jednu zamjerku, niti sam primjetio nekakvu razliku od Shure 57mice. Možda i postoji, no nije mi ni bitno, jer mikrofon radi fenomenalno za tu lovu.
Dovukli smo u studio sve što smo mogli da nađemo u tom trenutku uz pomoć prijatelja muzičara. Imali smo na raspolaganju Marshall Plexi, Marshall JCM 800, Peavey 6505, Mesa Boogie C50+ i Fender Twin Reverb koji se ne vidi na slikama...šta više poželjeti, raj za gitaristeRax13 wrote:@TSM: Prava mala skupina ubica... Super ovo zvuci, kraj mi je extra...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Stigla crna maska, jos sutra pragovi i moracu volume pot menjati kao i svitch (kupio sam japanski neki 5way switch,nisam jos ugradio..)

Kakv mu je vratić, je l 100% Femder? Lepo ovo izgleda 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa tanak je ali nije kao ibanez tanak vishe bih poredio sa JazzBassom!nebojsak wrote:Kakv mu je vratić, je l 100% Femder? Lepo ovo izgleda

Sad je bas sexy 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Solomon wrote:Sad je bas sexy