Najbolja Stratocaster "kopija"?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Najbolja Stratocaster "kopija"?
Koja je najbolja "kopija" Fender Stratocastera, a može se kupiti kod nas? Gledao sam one Arie, jeste da su jeftine, ali ne verujem da su kvalitetne.
- Rocket Roll
Re: Najbolja Stratocaster "kopija"?
Ako te Marko čuje, nadrljao si.Fruch wrote:...Arie, jeste da su jeftine, ali ne verujem da su kvalitetne.

A inače pitaš za "najbolju" u kojem smislu? Najjeftiniju, najbolju-najbolju varijantu Strata, najbolju za "malmstinijade", najbolju za poziranje pred devojčicama... Hm?
Najbolju za cenu do 350e? Najkvalitetnija izrada, zvuk, .... a i da je najpribližnije po izgledu stratu.
Kakve su Squier i koje su im cene?
Kakve su Squier i koje su im cene?
- Rocket Roll
Nemoj Squier, za te pare bolje pogledaj Yamahu.
Pacifica... 

- sirac-šunka
- vragolan
E evo je i mene zanimalo! Elem, kad upotpunim svoj bass rig, uzeo bih jednu gitaricu cisto da ne moram da cimam ljude da mi nasnimavaju svaku gitarsku sitnicu koju bih da ubacim u svoj novi Nuendo projekat.
Stvarno na trzistu ima i previse kopija Stratocastera. Npr: Aria STG003, neki Tenson, Chester, SX..., a verovatno ih je i jos mnogo...i uz to su neverovatno jeftine: 120-150 Evra.
O Yamahama Pacificama sam slusao hvalospeva i na ovom forumu i sa drugih strana, ali ja bih jednu klasicnu varijantu Stratocastera, znaci tri singla. Listao sam neki Yamahin katalog koji sam imao od ranije i sve Pacifice u njemu su HSS kombinacije magneta. Cak su im i telecasteri SH ili HH.
Pa dakle, bar od ovih koje sam naveo, koja je najbolja kopija?
Stvarno na trzistu ima i previse kopija Stratocastera. Npr: Aria STG003, neki Tenson, Chester, SX..., a verovatno ih je i jos mnogo...i uz to su neverovatno jeftine: 120-150 Evra.
O Yamahama Pacificama sam slusao hvalospeva i na ovom forumu i sa drugih strana, ali ja bih jednu klasicnu varijantu Stratocastera, znaci tri singla. Listao sam neki Yamahin katalog koji sam imao od ranije i sve Pacifice u njemu su HSS kombinacije magneta. Cak su im i telecasteri SH ili HH.
Pa dakle, bar od ovih koje sam naveo, koja je najbolja kopija?
za tu lovu mozes da nadjes polovnog meksickog strata...pogledaj po oglasima, cene se krecu od 300-500 eura,
kad je vec otvorena ova tema, sta mislite koja je bolja yamaha pac112 ili mex strat?
kad je vec otvorena ova tema, sta mislite koja je bolja yamaha pac112 ili mex strat?
Lepse su mi Squier od Yamahinih....
Ja sam za mex, nekako mi je pacifica niza klasa...
Zar je lepota vazna?Fruch wrote:Lepse su mi Squier od Yamahinih....
Meni sada da neko ponudi neku super gitaru za smesne pare(a da na njoj pise <<Ja sam peder>>, i da je roze boje, ja bih je kupio i svirao...
- Rocket Roll
Essex (SX), ako bi tri single magneta. Za ono za šta tebi treba, završiće ti posao i još više od toga. Potpuno je gigabilna ("mrtva trka" između nje i Arie).sirac-šunka wrote:...od ovih koje sam naveo, koja je najbolja kopija?
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja je vala ne bih svirao, ili bi je uzeo pa bih je lepo ismirglaovbraca wrote:Zar je lepota vazna?Fruch wrote:Lepse su mi Squier od Yamahinih....
Meni sada da neko ponudi neku super gitaru za smesne pare(a da na njoj pise <<Ja sam peder>>, i da je roze boje, ja bih je kupio i svirao...

Naravno da je bitno kako gitara izgleda, meni bar.. Nekima to nije bitno, ali Boze moj, ima nas razlicitih.
Zanima me kako se krecu cene Squierovih? Na mitrosovom sajtu nicu navedene cene.