by mislim_stvarno » 10 Apr 2012, 20:56

kako nameravas da koristis procesor?
Boss je vise digitalni pedalbord, a digitech je kompletan rig. Tj hocu da kazem da boss nema mnogo simulacija pojacala (mozda samo par komada), pa ako hoces da bodes u pojacalo, onda je to mozda ok izbor. Ako hoces da se bodes u mixetu, ili u komp za snimanje, ili sviranje kroz pc zvucnike ili liniju, onda je bolje digitech, ima stvarno dosta raznih amp simulacija, plus kabineti... Naravno, digitech mozes da koristis i u pojacalo, samo iskljucis barem kabinete, a bolje radi i kad iskljucis i simulacije pojacala, tj vuces drive sa simulacija pedala. Sa druge strane, boss ne mozes da koristis na nacin koji sam objasnio za digitech jer nema  ni simulacije kabineta, ni mnogo simulacija pojacala. Tj mozes, ali moras da koristis i neki softverski simulator na kompu.
Boss ima lepsi i za koriscenje laksi interfejs, i licno mislim da mu je to jedina prednost, kvalitet efekata je tu negde, a meni je na digitech-u sasvim zadovoljavajuci. Jos jedna odlicna stvar na digitechu je sto ima usb, pa mozes da sa neta skines gotove patcheve i ubacis ih...