Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
mnogo puta sam pozeleo to da uradim, nekako je cool...sve lepo integrisano, nema gomile kablova, lakse za nosenje i slicno...ali uvek odustanem jer mi je fleksibilnije da imam posebne pedale. Kad mi jedna dosadi (a dosade pre ili kasnije, I'm a gear slut) mogu samo da je zamenim drugom.
Postoje vec kompanije koje to rade, ovi Grci - Jam Pedals, damn good pedal company btw, oni su predstavili takva svoja reshenja, versatilnija i bolja chak i od brendiranih, tipa Carl Martin.
A ovo za forumski projekat, lol, a ko bi to koristio
il Deki zhelish da poklonimo random chlanu
lol
bancika trafo je Xicon, manja verzija onog shto se preporuchuje na tonepad-u, kako se bre beshe zove, neshto TM011 tako neshto. ljudi kazhu da je kewl, mnogo buildova je odradjeno sa njima
A ovo za forumski projekat, lol, a ko bi to koristio

bancika trafo je Xicon, manja verzija onog shto se preporuchuje na tonepad-u, kako se bre beshe zove, neshto TM011 tako neshto. ljudi kazhu da je kewl, mnogo buildova je odradjeno sa njima
cini mi se da je TM022 defaultni
da, taj je default, a ovo je isto to samo manje, iste karakteristikeCortex wrote:manja verzija onog shto se preporuchuje na tonepad-u
Vidi, moj lanacnemanjavelimirovic wrote:
input - TubeScreamer (onaj sa malo gejna) - Pro Co Rat - Fuzz - Chorus/Phaser - Delay - output.

- Guitar_thrill
- MF veteran
evo mog predloga

-
Ih, upravo tekla pričica o tome 

posto je to? jesi uzeo nov ili polovan?
- BaalBehrit
Do jaja je Digidelay. Ja sam ga uzeo novog za 50e u Artistu.
Meni kazes? Kakva prica matori?nebojsak wrote:Ih, upravo tekla pričica o tome
luci wrote:posto je to? jesi uzeo nov ili polovan?
Polovan pedes. To neka akcija u artistu ili sta?BaalBehrit wrote:Do jaja je Digidelay. Ja sam ga uzeo novog za 50e u Artistu.
Dweez mi ga malopre opisivao kao kulušić rešenje, pošto ga nisam svirao a u perspektivi sam zainteresiran.Funkomat wrote:Meni kazes? Kakva prica matori?nebojsak wrote:Ih, upravo tekla pričica o tome
- BaalBehrit
Akcija "ispod tezge".Funkomat wrote:Polovan pedes. To neka akcija u artistu ili sta?

Matori, čestitam od srca!Funkomat wrote:Spoiler:

Siguran sam da će te dobro služiti. Otupeh pričajući da bolji dilej za te pare (i dosta veće, kad smo već kod toga) jednostavno ne postoji. IMHO, naravno. Zvuk i funkcije odlični za standardnu svirku, osim ako ti ne trebaju analogne samooscilacije i ludila.
Uzimaj, ne razmišljaj.nebojsak wrote:Dweez mi ga malopre opisivao kao kulušić rešenje, pošto ga nisam svirao a u perspektivi sam zainteresiran.