Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
mislim da bar 80 posto populacije koja je iskreno zaljubljena u gibson po difoltu zna i zaljubljena je u heritidz. 

ima dosta ljudi koji nisu ni chuli za isti, i prichaju kako je to ustvari neka japanska kopija... jbg.. ljudi smo.. :/
samo me zanima kako ja da dodjem do takve gitare i koliko ona kosta... ja trazim dobru zamenu za mog ibaneza, a 335 mi je preskup...
zavisi, fanboys gibsona (kao sto je gos'n plektrum za fender) ne priznaju nista sto nije gibson. A da su bolji, bolji su...uvek bio uzeo heritage pre originala. Ne znam sta ih je zaposelo da naprave onakvu glavu ali bih oprostioumart wrote:mislim da bar 80 posto populacije koja je iskreno zaljubljena u gibson po difoltu zna i zaljubljena je u heritidz.

preko neta.. ebaya, ili necheg slichnog. nema boljeg reshenja.. najveci je problem posle platiti isporuku i slichna sranja.. skupa rabota! jedino shto mozesh da budesh siguran je da necesh dobiti loshu gitaru.. takve zajebancije smesh da radish samo sa skupljim gitarama od ozbiljnog proizvodjacha, kao shto su oni za gibson like gitare, suhr za strat like itd.. pa chak i musicman.. ali npr svirao sam jednog g&l legacy-a i nisam bio odushevljen.. tako da ono.. verovati nekima, a ne svima..luci wrote:samo me zanima kako ja da dodjem do takve gitare i koliko ona kosta... ja trazim dobru zamenu za mog ibaneza, a 335 mi je preskup...
glava je odvratna, ali kada malo bolje razmislish, ne svirash glavu niti je njen izgled bitniji od zvuka koji dobijash..bancika wrote:zavisi, fanboys gibsona (kao sto je gos'n plektrum za fender) ne priznaju nista sto nije gibson. A da su bolji, bolji su...uvek bio uzeo heritage pre originala. Ne znam sta ih je zaposelo da naprave onakvu glavu ali bih oprostioumart wrote:mislim da bar 80 posto populacije koja je iskreno zaljubljena u gibson po difoltu zna i zaljubljena je u heritidz.

meni je headstock prelijep,uvijek sam se lozio na te malo izmijenjene gibsonove dizajne (guild,heritage) estetski,a ovaj LP sto sam svirao je san svih snova...
ni ja nemam problem sa tom glavom ne znam shto vam je toliko odbojna 

LP i 335 su sve curvy, kao zenske obline
...i onda zalepis ovu glavu sa pravim linijama. Nekako se ne slaze, kao da si stavio ibanez glavu.

Meni su sve gitare drage, osim mjetalskih.
izvini torima a shta je sa onim charvelom ili kramerom shta je beshe 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nebojsak wrote:Meni su sve gitare drage, osim mjetalskih.

To je moja gitaraCortex wrote:izvini torima a shta je sa onim charvelom ili kramerom shta je beshe

Хм, да, то је један од разлога што ја Моџоа држим у боксу, и на ланцу приде, и храним га само старим 'лебом и не дам му да приђе гитарама.
- Dersu Uzala
Sto? Modzou je mesto u gacama.
jel upada ova u metalske?nemanjavelimirovic wrote:nebojsak wrote:Meni su sve gitare drage, osim mjetalskih.