Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Дерсу, не ако ти се пас марке авлијанер зове Моџо 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ta upada u Harfe, ne u gitarebancika wrote:jel upada ova u metalske?nemanjavelimirovic wrote:nebojsak wrote:Meni su sve gitare drage, osim mjetalskih.

Upada, i to dosta duboko.
i ja sam ih dotakao uzivo

dobra gitara je dobra gitara. jedino shto te metal gitare zvuche uglavnom kao *****.. a musicman ne moze da zvuchi tako.. 
imam luke2 i odlichna je gitara! morse isto.. novi morse mi je malo slabiji.. petrucci mi je isto kul.. zavisi kako kome shta treba.. axis su odlichne gitare, silhouette kidaju kako rade.. mada svirao sam hss.. ali svirao sam ball family reserve gold roller i JEBO TE KAKVA GITARA! da imam pare ne bih razmishljao! mislim da ima kilo i po.. toliko je lagana i rezonuje kao ni jedna gitara koju sam chuo do sada! magneti i sve! JBT KAKO RADI!! nazalost smrtnik sam ipak..
jedva chekam da uzmem game changera u ruke tho.. da chujem shta to chudo moze

imam luke2 i odlichna je gitara! morse isto.. novi morse mi je malo slabiji.. petrucci mi je isto kul.. zavisi kako kome shta treba.. axis su odlichne gitare, silhouette kidaju kako rade.. mada svirao sam hss.. ali svirao sam ball family reserve gold roller i JEBO TE KAKVA GITARA! da imam pare ne bih razmishljao! mislim da ima kilo i po.. toliko je lagana i rezonuje kao ni jedna gitara koju sam chuo do sada! magneti i sve! JBT KAKO RADI!! nazalost smrtnik sam ipak..
jedva chekam da uzmem game changera u ruke tho.. da chujem shta to chudo moze
Heritage sta je to?

ja fapujem na ovaj gibson lp junio tv yellow izdvojen na dnu
Ja već završio, obriso se starom čarapom i otišo na pljugu.
Čudno si iseko ove đitre.
- Dersu Uzala
Znam. Postoje neka dva blesava pojma na latinskom, 'ergonomija' i 'estetika', pa zato.
Da, steta sto ovo nema veze ni sa jednim od ta dva pojma... ali, jbg... moze da se nabode prasac. 

- Dersu Uzala
Interesantno, citav svet prica kako je estetika i ergonomija olicena upravo u 'ovome', samo ovi sto nabadaju prasice u ravnici je ne vide. na zalost, niti barataju latinskim, niti ergonomijom, a o estetici da i ne pricamo.