Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pusherman wrote:....još se ja papan nadao da će da stave nešto na akciju...
Ma znam, što je najgore stvarno su im neke cene bile više nego ok.Cope wrote:Pusherman wrote:....još se ja papan nadao da će da stave nešto na akciju...
Jbg, zakasnio si za novogodišnje akcije...
I više nego ok !Pusherman wrote:Ma znam, što je najgore stvarno su im neke cene bile više nego ok.Cope wrote:Pusherman wrote:....još se ja papan nadao da će da stave nešto na akciju...
Jbg, zakasnio si za novogodišnje akcije...Onda su iste proizvode skinuli sa akcije i na kraju su im još dodatno povisili cenu....
![]()
@umart
Koliko sam pričao sa ljudima mislim da su ti Peavey basevi prilično ok....
ehm,nije mi iskreno schecter ni pao na pamet,jer u tom rangu na papiru i na oko nisam mislio da su nesto narocito (njihova elektronika,chrome hardver,bolt on),mislio sam kao da one njihove dzitre u tom rangu vise idu da naplate ime i dizajn,ali posto sam izgustirao i vidio sta sve ima po prodavnajama,za kraj sam ostavio maric da ispostujem solomona i da vidim onu apolovu kopiju cirrus-a,koja nije bila ni za k...,pa mi uvalise omen extreme 4 u ruke da probam i da kazem njihovo misljenje i samo je kliknulo.fenomenalna izrada,harver je od takve legure,ne samo oblozen i izgleda i radi predobro,dupla sipka,6 sarafni bolt on koji je spakovao gitaru da se ponasa kao neck thru,tj rezonira i djeluje jedinstveno i kompaktno tj vrat i tijelo tj cijela gitara.u sopu je bila i petozicana verzija,koja je bila ali ista po svemu sem po toj jednoj zici vise,opet je kliknulo i ostalo je istorija.sve je setovano i skockano da skockanije ne moze biti,ogromna muda,jasan i koncizan u dubokim,pregrst srednjih,dobre kontrole...uglavnom idealno,da ne duzim vise
uspeo si!umart wrote:ljepotica
ltd je kupio schecter, i gitare im postaju sve slicnijePusherman wrote:P.S. jel ja tripujem ili meni taj bas liči dosta na one ESP ili LTD bajseve???
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests