Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
ovo je neki fuzz? 

Vuli mamut npr. 

Funkomat wrote:Vuli mamut npr.

Jeste vuli mamot haha
ko pogodi ne dobija ništa
Evo na oglasima super ponuda, ako neko razmislja o kupovini waha >>> http://www.kupujemprodajem.com/RASPRODA ... id=5784253
Taj wah je preko 150e kada mu je redovna cena, a ja sam ga uzeo na snizenju za 107e (tada je bilo 11070rsd), tako da ga je i ovaj lik sigurno kupio na snizenju, ali nema veze, cisto da kazem - kome treba brutalan wah, ovo je neverovatna sprava, a narocito za ovu cenu.
Taj wah je preko 150e kada mu je redovna cena, a ja sam ga uzeo na snizenju za 107e (tada je bilo 11070rsd), tako da ga je i ovaj lik sigurno kupio na snizenju, ali nema veze, cisto da kazem - kome treba brutalan wah, ovo je neverovatna sprava, a narocito za ovu cenu.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

nemanja, ono naranđasto je berinđer super fuzz? utisci?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kao fuzz, na jednom modu je kul, na drugom je previshe zujavo, ali nije uopshte za baciti. Najvise koristim opciju boost sa njega u principu, a na fuzz prebacim samo za neke stvari.xspaceman wrote:nemanja, ono naranđasto je berinđes super fuzz? utisci?

zujavo? mmmmm! nemoj ga bacati...prodaj ga meni kad ti dojadi!nemanjavelimirovic wrote:na drugom je previshe zujavo, ali nije uopshte za baciti. :xspaceman wrote:nemanja, ono naranđasto je berinđes super fuzz? utisci?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
xspaceman wrote:zujavo? mmmmm! nemoj ga bacati...prodaj ga meni kad ti dojadi!nemanjavelimirovic wrote:na drugom je previshe zujavo, ali nije uopshte za baciti. :xspaceman wrote:nemanja, ono naranđasto je berinđes super fuzz? utisci?

to je kopija ultra kultne boss fz2,ima nas dosta koji bi bili tu prisutni kad je budes bacao u smece. 

-
Sta je u kutiji sa pet potova ?