Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
xspaceman
johnny_b_good wrote: Mada desavalo se da ljudi kupe polovan mob brzom postom, a posto otvaranje paketa nije dozvoljeno pre nego sto se preuzme paket, ono kad otvoris unutra kutija sibica.
kod nekih je dozvoljeno...mislim da aks dozvoljava...kupio sam jednom polovan mob tako, pa mi je stigao na svu sreću, ali ne onakav kako ga je vlasnik opisao ( nije bio kao nov već na više mesta izudaran, nije imao android već win, nije imao 8g karticu već 4, falile mu slusalice itd...) kad sam trazio da mu ga vratim i da mi vrne pare, rekao je ok , ali da ce mi vrnuti 20e manje jer jelte mora i on nesto da zaradi!

-
LifelessDead
Ja prihvatam samo licno preuzimanje. I to sam spreman da ponesem ljudima i za Bg. kad dolazim. Nemam zivaca da se zajebavam preko poste. Slao sam dosta puta i u vecini slucajeva nije bilo problema ali se nadje uvek i neki idiot sa kojim moras da trosis vreme, zivce a i pare, tako da ne hvala. A i brate nisam ja nikakav trgovac, uglavnom prodajem stvari koje mi ne trebaju i dajem ih za trecinu cene, i sad jos trebam i da se nerviram? ne....
-
bancika
xspaceman wrote:johnny_b_good wrote: Mada desavalo se da ljudi kupe polovan mob brzom postom, a posto otvaranje paketa nije dozvoljeno pre nego sto se preuzme paket, ono kad otvoris unutra kutija sibica.
kod nekih je dozvoljeno...mislim da aks dozvoljava...kupio sam jednom polovan mob tako, pa mi je stigao na svu sreću, ali ne onakav kako ga je vlasnik opisao ( nije bio kao nov već na više mesta izudaran, nije imao android već win, nije imao 8g karticu već 4, falile mu slusalice itd...) kad sam trazio da mu ga vratim i da mi vrne pare, rekao je ok , ali da ce mi vrnuti 20e manje jer jelte mora i on nesto da zaradi!

ja sam sa aksom imao lose iskustvo u drugoj krajnosti...ostavili liku pojacalo da svira ceo vikend, resio covek da mu se ne svidja i poslao ga nazad o mom trosku....ovi mi doneli pojacalo i trazili da platim postarinu u oba smera da bi mi ga dali. Tako je dobio lepo priliku da proba pojacalo bez da ide u radnju i vratio ga pod izgovorom da zuji, jbg i dan danas ne zuji

-
HeatMan
Mozda je navikao na procesore i pojachala koja imaju ugradjen gate (tipa line 6) a ima squiera sa singlicima..
To je klasichna situacija
-
ApplePie
-
Skace mi pritisak svaki put kad vidim ovo kinesko djubre na oglasima .. al pogledam danas ... fali slovo. Dakle bas da vidim koja bi budala kupila ovo
http://www.kupujemprodajem.com/oglasi.p ... oto_num]=4
Ajd što ama baš ni jedan detalj nije ispravan, što ručka izgleda kao da su je dabrovi glodali, ma baš ništa ne liči na pravu gitaru nego lik peca cenu na 500 evra ? Krajnje je vreme da zaživi jedna stara ideja sa kraja osamdesetih o muzičkoj policiji koja bi sekla prste ovakvim šabanima.....
-
nebojsak
Možda se tako piše na japanskom

-
mislim_stvarno
glava mi se cini pogresnog oblika... a mozda je samo do ugla...

-
Aleksej79ns
mislim_stvarno wrote:glava mi se cini pogresnog oblika... a mozda je samo do ugla...

E da i to, deluje da nisu bas OK proporcije, ali i ja sam pomislio da je malo slika samo cudna....
-
nikolic025
Skoro sam sasvim siguran da je Rooster...Te nepravilnosti su za njih standardne,oblik tela me jako podseca na njih,a i glava je skoro sigurno obradjivana da bi vise licila...A i kad gledate uvecanu sliku cele gitare,vidi se da je glava svetlija...
-
Aleksej79ns
DA, da, definitivno je cudna glava. Stvarno deluje kao Rooster.
-
eg303
ApplePie wrote:Skace mi pritisak svaki put kad vidim ovo kinesko djubre na oglasima .. al pogledam danas ... fali slovo. Dakle bas da vidim koja bi budala kupila ovo
http://www.kupujemprodajem.com/oglasi.p ... oto_num]=4
Ajd što ama baš ni jedan detalj nije ispravan, što ručka izgleda kao da su je dabrovi glodali, ma baš ništa ne liči na pravu gitaru nego lik peca cenu na 500 evra ? Krajnje je vreme da zaživi jedna stara ideja sa kraja osamdesetih o muzičkoj policiji koja bi sekla prste ovakvim šabanima.....
Vidim da na ovom forumu vlada čist amaterizam i neukost krajnjih granica. Evo samo dela teksta sa "The Famous "S"-less Anniverary Jem Et Ibanez.com" (izbrisati razmake):
"Ko ga ima - njegov je..."