ja sam tone zone zamenio fredom (eto ga TZ u oglasima), bio mi u gitari par godina. Nisam probao Paf Pro u bridge, stoji mi na necku, mogu samo da ga poredim sa fredom. Po snazi je tu negde, malo mozda jaci ali mnoooogo masniji. Za mastan magnet ima iznenadjujuce dosta harmonika (dual resonance pomaze). To sto je mnogo mastan mi nije predstavljalo problem dok nisam poceo da sviram dream theater. Tu je nezgodno dobiti onaj tight ritam ton jer ima previse basa pa je nekako flubby. Zato sam mu sibnuo 10nF kondenzator serijski da mu smanji malo basove (video ideju na netu negde). Inace je i bez kondenzatora ok za rock i hard rock. I ritam i lead zvuce onako puno...znaci, samo taj tight chugga-chugga je malo teze uraditi. Norton bi trebalo da bude izmedju freda i tone zone, razmisljao sam njega da uzmem, ali sam na kraju uzeo freda...nisam ga probao doduse. U poredjenju sa paf pro bi verovatno bio jos vise mastan jer paf pro vazi za prilicno svetao magnet kad ga butnes na bridge.dweezil wrote:@Muzzy i @bancika jel rasvio neko od vas mozda Tone Zone ili Nortona i kakvi su utisci, ono zanima me u poredjenju sa PAF Pro kakvi su?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
e cool thnx @bancika a da li si primetio mozda jel ima kao PAF onaj tzv. "aw" vowel sound kao wah, znas na sta mislim, kao wah u srednjem polozaju?!
ne bi reko da ima...a mislim i za paf pro da se to misli za neck poziciju, tu definitivno ima...i aw i quack 

da ok thnx ma ima i u bridgeu veruj mi, tacno kako je opisan na DiMarzio stranici, tako i zvuci. 

do sada me dimarzio.com nije ni jednom izneverio...i onaj tone chart i tekstualni opis je uvek dead on 

Tone Zone ima neki ... wah prizvuk. Norton je topao i ima prilicno agresivne midlove. Jel' te to Dersu prima na Petrucija?dweezil wrote:@Muzzy i @bancika jel rasvio neko od vas mozda Tone Zone ili Nortona i kakvi su utisci, ono zanima me u poredjenju sa PAF Pro kakvi su?

+ VCS 3 - overdoza+Hopkins+ wrote: Rik je tada već uveliko svirao Hammonda na Dark Side-u.
- Dersu Uzala
Dersu ima jedno 30-tak operativnih magneta na svojim gitarama. Nesto nema predrasude.MUzzY wrote:Tone Zone ima neki ... wah prizvuk. Norton je topao i ima prilicno agresivne midlove. Jel' te to Dersu prima na Petrucija?dweezil wrote:@Muzzy i @bancika jel rasvio neko od vas mozda Tone Zone ili Nortona i kakvi su utisci, ono zanima me u poredjenju sa PAF Pro kakvi su?

P.S. U prevodu, svi rade. E, al Dersu svira, bu di eMociju. To je iMociju ili iEmotion za vas iz Apple-a.

Serem vam se u Trademark ako mi drpite iEmotion.
Tolko.
Wilhelm III Gunarson
(a.k.a Bill Gates)
ma jokMUzzY wrote:Tone Zone ima neki ... wah prizvuk. Norton je topao i ima prilicno agresivne midlove. Jel' te to Dersu prima na Petrucija?dweezil wrote:@Muzzy i @bancika jel rasvio neko od vas mozda Tone Zone ili Nortona i kakvi su utisci, ono zanima me u poredjenju sa PAF Pro kakvi su?

Dogodine obojica pravac u Montreal da vas primim na integralne sendvice sa sunkom i jabukom
SOOOOO hardcore!!!
Dersu bre, sto te nema ni na jednoj liniji komunikacije osim ovde?
I miss you buddy!

SOOOOO hardcore!!!

Dersu bre, sto te nema ni na jednoj liniji komunikacije osim ovde?

pa bilo bi drazeesno @Muzzy 

Opa
baci neku spiku,neki zvučni primerak da čujemo.

- nikolic025
E,ovo moras da mi doneses da probam... 

Nije baš oprema, ali i jeste

Rade....bespregorno!!!

Rade....bespregorno!!!