Najbolji/lepši bass line

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
MetalFunk

Re: Najbolji/lepši bass line

Post by MetalFunk » 07 May 2012, 10:30

Stalker wrote:pa kako da nema inteligenciju, kad je ceo jedan narod pretvorio u idiote
:1: :rlol:

Da je izbacivo ziku kakvu svira, to bi već bilo nešto drugo.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 07 May 2012, 15:18

ffuuuu

zamisli u ratu naši roštiljaju uz neki pop/fank, pa kakav bi to bio rat? to ne bi bio rat, to bi u stvari bio do jaja rat

nenadnenad

Post by nenadnenad » 07 May 2012, 15:23

-1

Funkd

Post by Funkd » 07 May 2012, 15:30

Stalker wrote: zamisli u ratu naši roštiljaju uz neki pop/fank, pa kakav bi to bio rat?
Laserske puske i dzedaj macevi

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 07 May 2012, 16:00

to :D

11080

Post by 11080 » 08 May 2012, 12:49

nemanjavelimirovic wrote:
Stalker wrote:pa kako da nema inteligenciju, kad je ceo jedan narod pretvorio u idiote
+ endless

Iskreno, moze da svira ko Jaco Pastorius, da mu je flow kao kod Beck-a, da mu je muzika ko Pink Flojd i da ima sise kao Katty Perry, i dalje bi ga ubio bez grize savesti, ne ubio...prvo se igrao sa njegovim izrezbarenim telom par dana, dok umire u agoniji. :D :shock: Fuck Jea :D :mrgreen: :ziveli:
Image
Pa nije njegova krivica. Vidi kakve serije nam prikazuju na TV-u. Ja kada sam bio mali, 90-ih, u školi su me učili "Kadija te tuži kadija ti sudi", "Jazavac pred sudom" i ostalo. A danas gledamo j_b_nog Sulejmanija veličanstvenog i divimo se. A lik nas je klao, odvodio decu, silovao žene, rušio, palio..

Nije Željko kriv za sve. Mi kao nacija smo smradovi bez mozga. Ili bar većina njih. Željko je samo iskoristio to što je okružen mnoštvom malih glupih ljudi.. Da nije on, neko drugi bi.. Uzgred, ubiva bas.

Bozha

Post by Bozha » 08 May 2012, 13:50

11080 wrote:Nije Željko kriv za sve. Mi kao nacija smo smradovi bez mozga. Ili bar većina njih. Željko je samo iskoristio to što je okružen mnoštvom malih glupih ljudi.. Da nije on, neko drugi bi.. Uzgred, ubiva bas.
http://youtu.be/QuT-VsAl2w8

Prsti mu se veshti pozlatili... Jes ono poprilicno kitnjasto, pinkovski, ali vidi gde smo sad a gde smo bili 90ih! eheheeej!

11080

Post by 11080 » 08 May 2012, 15:51

Uzgred, on godinama kešira mesečne plate bendu čiji je posao da vežba kod kuće i da dođu na probicu kad on ima vremena. Plata je pre par godina bila čini mi se 600 evrića, ako ne grešim. Osim toga, kešira i poklanja raznu bezobraznu opremu likovima sa kojima svira. Nemam mišljenje o njemu, niti ga volim niti mrzim ali treba biti realan..

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 May 2012, 15:55

Željko žešći rca, jedino gde je pogrešio je kad je pustio da mu Džej s pola mozga uvalja neku pokvarenu kajlu pa se otrovao na kratko. Jedino što je jadnije od celokupnog Pinka je raspravljati o istom kao gomila dece iza zgrade posle prvog piva u životu.

enivej, bilo sto puta, ali ipak mi je mnogo dojaja. Jedino mi se čini kao da previše forsira to celokupno "polivanje", ali nea veze.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 08 May 2012, 17:06

Stalker wrote:ffuuuu

zamisli u ratu naši roštiljaju uz neki pop/fank, pa kakav bi to bio rat? to ne bi bio rat, to bi u stvari bio do jaja rat
Image

Void wrote:Jedino što je jadnije od celokupnog Pinka je raspravljati o istom kao gomila dece iza zgrade posle prvog piva u životu.
Ja se u duši osećam mlado. :mrgreen:
Btw, imam Nejtana na fejsu i kao što reko u nekom postu pre, mnogo je fin lik! Trenutno i nije nešto aktivan jer vreme posvećuje klincima i to.

Funkd

Post by Funkd » 08 May 2012, 17:48

11080 wrote: A danas gledamo j_b_nog Sulejmanija veličanstvenog i divimo se. A lik nas je klao, odvodio decu, silovao žene, rušio, palio..
Je**cemo mu mater!!!!! ::ranting::
Ja mislim da je od velike vaznosti da bojkotujemo tu seriju.

sry za offtopic, morao sam :mrgreen:

P.S. Ne znam sta ste se isprimali na Zeljka. Pa ja bolje sviram od njega. Jos da imam MM i Eden... :mrgreen:
Last edited by Funkd on 08 May 2012, 17:53, edited 1 time in total.

Cope

Post by Cope » 08 May 2012, 17:53

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 09 May 2012, 00:32

Spoiler:
11080 wrote:
nemanjavelimirovic wrote:
+ endless

Iskreno, moze da svira ko Jaco Pastorius, da mu je flow kao kod Beck-a, da mu je muzika ko Pink Flojd i da ima sise kao Katty Perry, i dalje bi ga ubio bez grize savesti, ne ubio...prvo se igrao sa njegovim izrezbarenim telom par dana, dok umire u agoniji. :D :shock: Fuck Jea :D :mrgreen: :ziveli:
Image
Pa nije njegova krivica. Vidi kakve serije nam prikazuju na TV-u. Ja kada sam bio mali, 90-ih, u školi su me učili "Kadija te tuži kadija ti sudi", "Jazavac pred sudom" i ostalo. A danas gledamo j_b_nog Sulejmanija veličanstvenog i divimo se. A lik nas je klao, odvodio decu, silovao žene, rušio, palio..

Nije Željko kriv za sve. Mi kao nacija smo smradovi bez mozga. Ili bar većina njih. Željko je samo iskoristio to što je okružen mnoštvom malih glupih ljudi.. Da nije on, neko drugi bi.. Uzgred, ubiva bas.
Imash PM, necu ovde da kucam to shto hocu da ti kazem u vezi gore napisanog. :) :ziveli:

Bozha

Post by Bozha » 09 May 2012, 02:00

jbs zeljka, stara skola gruva i amin...

kakva stvar, kakav spot, kakva kuja!

Funkd

Post by Funkd » 09 May 2012, 05:33

Ju, kakva treba. Opasno. Samo sto bih ja umesto klavira bacio Rhodes.

Post Reply