Stalker wrote:pa kako da nema inteligenciju, kad je ceo jedan narod pretvorio u idiote

Da je izbacivo ziku kakvu svira, to bi već bilo nešto drugo.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Stalker wrote:pa kako da nema inteligenciju, kad je ceo jedan narod pretvorio u idiote
Laserske puske i dzedaj maceviStalker wrote: zamisli u ratu naši roštiljaju uz neki pop/fank, pa kakav bi to bio rat?
Pa nije njegova krivica. Vidi kakve serije nam prikazuju na TV-u. Ja kada sam bio mali, 90-ih, u školi su me učili "Kadija te tuži kadija ti sudi", "Jazavac pred sudom" i ostalo. A danas gledamo j_b_nog Sulejmanija veličanstvenog i divimo se. A lik nas je klao, odvodio decu, silovao žene, rušio, palio..nemanjavelimirovic wrote:+ endlessStalker wrote:pa kako da nema inteligenciju, kad je ceo jedan narod pretvorio u idiote
Iskreno, moze da svira ko Jaco Pastorius, da mu je flow kao kod Beck-a, da mu je muzika ko Pink Flojd i da ima sise kao Katty Perry, i dalje bi ga ubio bez grize savesti, ne ubio...prvo se igrao sa njegovim izrezbarenim telom par dana, dok umire u agoniji.![]()
Fuck Jea
![]()
![]()
http://youtu.be/QuT-VsAl2w811080 wrote:Nije Željko kriv za sve. Mi kao nacija smo smradovi bez mozga. Ili bar većina njih. Željko je samo iskoristio to što je okružen mnoštvom malih glupih ljudi.. Da nije on, neko drugi bi.. Uzgred, ubiva bas.
Stalker wrote:ffuuuu
zamisli u ratu naši roštiljaju uz neki pop/fank, pa kakav bi to bio rat? to ne bi bio rat, to bi u stvari bio do jaja rat
Ja se u duši osećam mlado.Void wrote:Jedino što je jadnije od celokupnog Pinka je raspravljati o istom kao gomila dece iza zgrade posle prvog piva u životu.
Je**cemo mu mater!!!!!11080 wrote: A danas gledamo j_b_nog Sulejmanija veličanstvenog i divimo se. A lik nas je klao, odvodio decu, silovao žene, rušio, palio..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest