Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Do jaja izgleda, stvarno. Oduševljen sam.

fenomenalno!
U jebote.
- Hillybilly
Hvala drustvo,
Juce sam naucio da je nastimujem (C6
)... Cim naucim nesto da sviram kacim snimke! Inace toliko je blesavo zarazna da je tesko ispustam iz ruku a i pleni dobrim tonom!
Dodje mi da odma zgotovim i jednu dvovratu!
Juce sam naucio da je nastimujem (C6
Dodje mi da odma zgotovim i jednu dvovratu!
cool, podseca na mog minija
Jel to lakiran i fingerboard? Ne znam nista o tim gitarama, veorvatno ima smisla posto se ne pritiskaju zice prstom.
- Hillybilly
Lakirao ga Tasa, zaboravih zbog cega mada mi se ovako vise svidja!bancika wrote:cool, podseca na mog minijaJel to lakiran i fingerboard? Ne znam nista o tim gitarama, veorvatno ima smisla posto se ne pritiskaju zice prstom.
Snimci čim prije!
Hillybilly čestitke! Vaistinu je odrađena po svetskim standardima, koji je magnet i koja je funkcija ovijeh pragova? Kontam da slajduješ a voleo bih da znam čime? Takođe koja je debljina žica i čime ih trzaš?
Veliki pozdrav!
Veliki pozdrav!
- Hillybilly
Hvala!Gagi wrote:Hillybilly čestitke! Vaistinu je odrađena po svetskim standardima, koji je magnet i koja je funkcija ovijeh pragova? Kontam da slajduješ a voleo bih da znam čime? Takođe koja je debljina žica i čime ih trzaš?
Veliki pozdrav!
Magnet je Gibson P90. Sto se pragova tice prvobitno je bio dogovor da se samo obeleze tako sto bi supljine na fretboardu zapunili piljevinom/prahom od javora. medjutim Tasa je na svoju ruku stavio pragove i ispalo je super.
Ovde ima detalja o hardveru. http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... el#p189106
Za ovu bebicu sam nabavio Shubb Pearse tone bar

a sto se zica tice stavio sam obicne gitarske 010" ali cenim da cu vec sutra otici da pazarim na komad i sklopim nesto sto bolje odgovara za C6 tuning...
Trzalice, imam thumbpick i nokte. imam i fingerpicks mada ih retko stavljam, stezu me mnogo.
strava izgleda djitrica verujem i da drazesno radi, valjalo bi napraviti i jednu pravu sa 8 zhica (mislim i ova je prava nego ono 8 zhica je veca radost) jedino je cimanje gde pronaci pickup. Jel moze tone pot da izvlaci one mjaukajuce wah zvukove? 
cool fora za fretless varijantu, mada ne jednostavna i jeftina za uraditi je da se instaliraju pravi pragovi pa posle osmiglaju da ostanu samo tanke oznake u drvetu. Moj cale je radio fretless bass jednom liku tako i izgleda mnogo dobro. Ako ti nekad dosade pragovi, mozes uvek da ih osmirglas 
lap steel izgleda beyond words... sa gibson magnetom verujem da zvuci jos i bolje, ako je to moguce...
ja sam uvek tripovao da se to stavi samo neko svetlije drvo koje se oshmirgla pa ostanu bele linijice, nisam znao da se radi i to sa real pragovimabancika wrote:cool fora za fretless varijantu, mada ne jednostavna i jeftina za uraditi je da se instaliraju pravi pragovi pa posle osmiglaju da ostanu samo tanke oznake u drvetu. Moj cale je radio fretless bass jednom liku tako i izgleda mnogo dobro. Ako ti nekad dosade pragovi, mozes uvek da ih osmirglas
- BaalBehrit
Zbudžio u RATa danas:

I uzeo Fulltone OCD klon od Makse. Rat zvuči otvorenije sada za razliku od 743CN čipa, i manje ima fuzza.

I uzeo Fulltone OCD klon od Makse. Rat zvuči otvorenije sada za razliku od 743CN čipa, i manje ima fuzza.