a da,budzet neogranicen al ako moze bez neki glava i kabineta za live svirke,znaci iskljucivo kucna varijanta,hvala
 a da,budzet neogranicen al ako moze bez neki glava i kabineta za live svirke,znaci iskljucivo kucna varijanta,hvala  
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala na brzom odgovoru,samo gdje naci Mesu u Beogradu,da li iko prodaje?theTrooper wrote:Oni mali blackstarovi bi trebalo da su za to ok. Mislim, ako budzet nije problem, imas i one malecke mesa bugije za 600-700$ cini mi se bez kabineta

) tiny terror serije,tj ili jim root ili dark terror.upada u tvoj opis glava/kabinet,a to ti ostavlja nebrojeno varijanti jer ce ta glava u nasim,realnim uslovima proba i svirki zvucati 10 puta bolje na nekom 4x12 ili 2x12 kabinetu nego neka glava od 100w,da ne pricam za po kuci,plus je laka i lako se nosi.u srbiji,da ja znam,niko ne radi sa oranzom,ali imas zastupnika iz hrvatske koji ima poslovnice svukud u regionu,samo sto su oni papreni i ko zna da li imaju na lageru,pa bih ti preporucio da narucis sa thomann-a.taman bi te oni odrali koliko bi platio za carinu i prevoz.
 ) tiny terror serije,tj ili jim root ili dark terror.upada u tvoj opis glava/kabinet,a to ti ostavlja nebrojeno varijanti jer ce ta glava u nasim,realnim uslovima proba i svirki zvucati 10 puta bolje na nekom 4x12 ili 2x12 kabinetu nego neka glava od 100w,da ne pricam za po kuci,plus je laka i lako se nosi.u srbiji,da ja znam,niko ne radi sa oranzom,ali imas zastupnika iz hrvatske koji ima poslovnice svukud u regionu,samo sto su oni papreni i ko zna da li imaju na lageru,pa bih ti preporucio da narucis sa thomann-a.taman bi te oni odrali koliko bi platio za carinu i prevoz.

Postoji samo jedno idealno resenje.dexter300 wrote:Kao sto naslov kaze treba mi lampas al za kucnu varijantu,nista svirke itd.Znaci neka glava i kabinet za metal,mnogo gaina,muzika ala Slipknot,In Flames sve u drop tuningu,clean tu i tamo ako moze a i ne moraa da,budzet neogranicen al ako moze bez neki glava i kabineta za live svirke,znaci iskljucivo kucna varijanta,hvala

)
 ) mislim da cu da ganjam Mesu
  mislim da cu da ganjam Mesu

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest