Eto sada možeš da kupiš gitaru i odmah da prestaneš da svirašRevolver wrote:Da se narodski izradim, JE*ENO SU SABILI!!!! Jedino sto su suvenii bili preskupi, i Kirk se nije bas najbolje cuo, ali ipak, koncert nad koncertima. Jes da su propustili neke hitove (Za Creeping Death, Motorbreath i fade To Black mi bas zao) ali su unistili. Sad mi i glupo da vise zivim posle toga. Neam razloga. Sve je nizbrdo posle tog dozivljaja. Jedino da dodju opet, al za manje od 4 god, ne do Bog osam.
To je 1997, evo ovde premotaj na 1:55Dersu Uzala wrote:Ja sam ih poslednji put gledo lajv na onoj Load turneji. Ili bese re-load. Nesto 1996. recimo. Sabise ga frajeri u Forumu, jebase mu dadaiju. Imali su na toj turneji foru da im padne lik sa krana (nesto kao rikne svetlo na kranu, baja krene da se kaci, par metara, i ovo kao explodira i ubije roudija. Onda oni kao zavrse koncert tako sto isteraju samo par pojacala na binu, 20,000 ljudi i 3 Mesa Boogieja. I oderu ga tu. Mislim, bolji im zvuk nego preko razglasa. Publika u extazu. Joj mladosti u 32. godini.
Ni izbliza nije bilo ovako namesteno, kran je explodirao i pao, i ovaj baja sa njim...momentalno su svi prestali da sviraju jada jada, ono ludilo....To je potrajalo 10-15 minutakomil wrote:To je 1997, evo ovde premotaj na 1:55Dersu Uzala wrote:Ja sam ih poslednji put gledo lajv na onoj Load turneji. Ili bese re-load. Nesto 1996. recimo. Sabise ga frajeri u Forumu, jebase mu dadaiju. Imali su na toj turneji foru da im padne lik sa krana (nesto kao rikne svetlo na kranu, baja krene da se kaci, par metara, i ovo kao explodira i ubije roudija. Onda oni kao zavrse koncert tako sto isteraju samo par pojacala na binu, 20,000 ljudi i 3 Mesa Boogieja. I oderu ga tu. Mislim, bolji im zvuk nego preko razglasa. Publika u extazu. Joj mladosti u 32. godini.
Najsmešnije da je to ispalo u vestima, kao "peh" na koncertu, nisu ukapirali da je namešteno...
Nisu to koboi, izneli su single stacks i jebase mu kevu. U LA-ju. Ne znam da li iam snimak. Drrrrrrrrrrrrranje. Znam ja sve to, nije mene lako prevariti.MUzzY wrote:Ah, da ... ona divna vremena kad su svirali samo kroz TriAxis-a i marshall amp i wizard kabinete.
Ne kontam zasto tako bzveze zvuce sad. Jos James svira kroz Dizel-a?
Inace, nemoj da se primas bre dersuTe kombo-e koje su izneli na scenu posle "nesrece" je samo za slikanje. (al'naravno i dalje mesa radi u pozadinI
)
Nisam gledao ovaj klip sto si okacio (samo na prvih par sekundi, nije to ono sto sam ja doziveo). A kacusviraliu El Ej forumu pre 15-16 godina (wow al sam mator) zamijetio bih da je vocal nastavio preko razglasa da ide. Feeling je bio kao da si im dosao na probu. 1986. Nista onaj megaisprocesovan live zvuk. Ja sam se odusevio, reko serem vam se u gagdete, tako se ide na turneju. Raw shit.MUzzY wrote:Nego na sta?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest