Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Nemate
izgleda kao series one 200 http://www.guitarsite.com/news/amps/bla ... eries_one/
pa zar i ti brate duejne,ortak me ubi od zaHebavanja sto nisam mogao da idemDuane wrote:
koji je ono blackstar iza?
ja nemogu da verujem kako dobro zvuči, najbolje mi je zvučalo na nekim dosta lagano drajvovanim delovima... tipa intro dragonauta ili from beyond... haos pojačalo, još što pajkara šiba dva na sceni
matori treba savest da te grize ko pirane
jos da znas na kakve gluposti su mi pare otisle...
plus sto izgleda po prici ili je to bilo to,ili ce mozda jos godinu dvije po rodbrnima i sl elitistickim festivalima,dakle cao zdravo sto cu da ih vidim
ja se kao tjesim sto hajakus nije bio,ali sad kontam da je sve to so na ranu
plus sto izgleda po prici ili je to bilo to,ili ce mozda jos godinu dvije po rodbrnima i sl elitistickim festivalima,dakle cao zdravo sto cu da ih vidim
ja se kao tjesim sto hajakus nije bio,ali sad kontam da je sve to so na ranu
zaštekaj kintaru za roadburn, ionako tamo bude pregršt dobrih bendova, a i onako beneluksšani imaju odlična piva
treba čuti taj zvuk samo, bam...

treba čuti taj zvuk samo, bam...
pazi ovaj dogodine 99 posto idem,imam semu za karte,pus je jus oborn kurator,a to ne propustam ni za zivu glavu
mislim realno je da ih dovuce,kontam da ce on da kopa one svoje nwobhm i prog rock kultove sa kraja sedamdesetih/pocetka osamdesetih,ali koja sansa je da bude vacijeli stoner/sladz rodbrn a da ne bude slipa?
mislim realno je da ih dovuce,kontam da ce on da kopa one svoje nwobhm i prog rock kultove sa kraja sedamdesetih/pocetka osamdesetih,ali koja sansa je da bude vacijeli stoner/sladz rodbrn a da ne bude slipa?
veceras su ovdje bili, 25€ ulaznica, nit sam imao para nit sam znao...
greska sine,narocito jer si basista,cisnerosa treba ispostovati,koliko god pajkcina dobre rifove valja toliko je ovaj gizer batler 90tih i 00ih
Gde je ovo bilo i kad?(Mislim na Pajka i ekipu)
The Phoenix Strat by Yuriy Shishkov.

I ne bih zeleo da je imam.

I ne bih zeleo da je imam.

Толико сам био забезекнут да ми дуго није ушао у кадар коментар испод фотографије 

Kako su krenuli ovako će da izgleda novi model CS Strata

ja nekako strata dozivljavam kao work horse instrument, to silno zlato i bling mi nikako ne ide sa tim, a i imam utisak da sad negde u svetu neki mator crnjac blueser skuplja kintu da to kupi... bling all the way
-