Meni se jako svideo vrat na BAJA telcu, pa sam zato ovako spajao, a takodje i magneti...imaju dovoljno svega po meni a nisu ni malo sterilni, a opet ni preterano zujavi i imaju konkretan karakter. Zato sam se odlucio za ovakvu kombinaciju.Ratko wrote:Nemanja, nemoj da prodajes telo od baje. Sacekaj sledeci napad GAS-a pa poruci kod nekog 52 vrat. Ako na kraju odlucis da menjas magnete, imaces svoju savrsenu 52-ku i celu baju koju mozes da prodas.

I da...vrat je super po pitanju godova (gusci u taman tamo gde je manja tenzija, a razudjeniji tamo gde je veca tenzija...pa samim tim ne bi trebalo da se krivi ni u jednu stranu ...). Jbg, probao sam da spojim svoje neko dosadasnje znanje iz gitara i da me estetika ne povuce u stranu. Jedino shto eto tih par milimetara nije leglo kako treba estetski, to mi nije bitno. Evo danas smo je isprobali na JCM900, radi primetno bolje od onog tela, jer smo skoro isprobali taj amp kad sam trebao da menjam svoj i jedan JCM900 mi je bio u kombinaciji...znam i secam se da mi se klin nije ni najmanje sivde, cak ni kad smo pojacali, nije bilo basa (odvrnut bass pot do kraja), i zvucalo je onako...prosecno i nekonkretno. Danas smo shteknuli ovog frankenstajna, znaci OSETNA razlika i klin mi je super , prezentan i ima sve one "bells and whistles" shto kazu ljudi koje bi telekaster trebao da ima...sad a drajv da i ne pominjemo...marshall je u pitanju.

Necu vishe nishta da pishem vezano za ovu gitaru, kad bude tele samit, eto donecu je, probajte je...meni je okej, i kao shto sam i rekao...ne interesuju me telci vishe, ako me smori ovaj, prelazim na neshto drugo. (SG?)

I da...saznao sam otprilike izvor mog GAS-a, pa cu probati da ga smanjim, iskoreniti ne mogu, ali probacu da smanjim i prebacim na neshto jeftinije a korisnije. (samo da dodjem do love da kupim lemilicu kako treba, naocare sam kupio , vidim sve mnogo ostrije).