Ima jako zanmljiv element uber kompresije kad gain nasviras preko pola. Onako bas Soldanovski kremasto a opet ima taj "chung". Masti do kolena.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ne slusam ga 
 samo slusam amp  

Ima jako zanmljiv element uber kompresije kad gain nasviras preko pola. Onako bas Soldanovski kremasto a opet ima taj "chung". Masti do kolena.

Dobro zvuchi, i dechko svira super. Opet, Orange je keva, a kroz njega pite od blata  
 IMHFO

Ja sam apsolutno ubedjen da ti ovaj Bogner lepse zvuci samo neces da priznas  

secate li se ove djitrice  

- Dersu Uzala

Steve's old Performance djitar. 

bash je do j  
 secam se kad sam je prvi put video u Rock-u, mislim 88  

- Dersu Uzala

E pa sad, ini mini mo.

Zelim ovaj BC Rich 

Bas me zanima ima li negde blizu da se kupi, u nekoj od okolnih drzava recimo. Video sam da ih ima na eBay ali iz Amerike a ne isplati mi se da ih narucujem odatle.

Bas me zanima ima li negde blizu da se kupi, u nekoj od okolnih drzava recimo. Video sam da ih ima na eBay ali iz Amerike a ne isplati mi se da ih narucujem odatle.
ako prolazis kros hrvatsku,u jastrebovu imaju oficijelnog distributera,izguglaj na b c rich-ovom sajtu ima adresa ne mogu da se sjetim kako se zove firma,ok su im cijene,barem bile do prije godinu kad sam se zadnji put interesovao,imaju cak i fin izbor na lageru,ostali u regionu su preskupi.

jel ovo neka baritone gitara?

Ranije sam vec izguglao na BC Rich sajtu tu radnju iz Hrvatske, nasao sajt i nisu imali Stealth model. Thanks anyway, poslacu im email kasnije i pitati da li moze da se nabavi, nije problem da se ode po nju samo da je ima.umart wrote:ako prolazis kros hrvatsku,u jastrebovu imaju oficijelnog distributera,izguglaj na b c rich-ovom sajtu ima adresa ne mogu da se sjetim kako se zove firma,ok su im cijene,barem bile do prije godinu kad sam se zadnji put interesovao,imaju cak i fin izbor na lageru,ostali u regionu su preskupi.
electric guitar company standard series one baritonedweezil wrote:jel ovo neka baritone gitara?

evo jedan njihov custom V,gitare izgledaju nerealno dobro.
sad razmishljam bash koje gitre od tih napaljenijih mi se i dalje dopadaju i mislim da mi se zaista dopadaju EVH WolfgangZi. Imaju mi do jaja oblik i koji god da sam video chuo na netu zvuchale su mi predobro. tj ujednachen clean i drive. extra

meni se djasvi EVH Ernie Ball Music Man, a ono sa Peavey-em onako, iskreno ne svidja mi se ono glavudza a i cela gitara mi je ono prekopirana ideja od Music Man-a, al nekako suvishe mi je oshtra nije onako ergonomska kao Ernie