Kako ste rešili napajanje za pedale?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Kako ste rešili napajanje za pedale?
Pa ne mogu sefe, ne mogu ja da priznam ko je neko drugi. Nit znam coveka. Svidja mi se mladic doduse a i lep mu nickname. Nekako me podseca na nesto, ali ne kontam sta.
-
Dersu, ti si moj idol
!

-
Pitam se samo gde su moderatori ovih dana....
Nego da se vratimo na temu, ja sam kupio neko napajajne sto neki lik pravi, ispravljac od 1000mA, i stabilisano (nije coperski
) i ima 5 ako ne gresim, izlaza, i za sada mi radi super!
Napajam Boss DS2, neki Daphone delay, i Tremolo. Nije bilo ni skupo 1500 kinti...
NIje to puno, 3 pedale, ali ne ogu da vam opisem kako me je nerviaralo da svaki puta stavljam i vadim baterije...

Nego da se vratimo na temu, ja sam kupio neko napajajne sto neki lik pravi, ispravljac od 1000mA, i stabilisano (nije coperski

NIje to puno, 3 pedale, ali ne ogu da vam opisem kako me je nerviaralo da svaki puta stavljam i vadim baterije...

E, narode, jedno pitanje za vas malko stručnije.
Koliko je pametno da napajanje od kompa modifikujem u napajanje za pedale?
Na poslu smo kolega i ja od napajanja za komp napravili napajanje za kamere za video nadzor, 12v.
E sad sam ja kontao da isto to uradim, ali sa 9v za pedale. Jel' ima nešto što bih mogao da zahebem, da spržim pedale ili tako nešto?

Koliko je pametno da napajanje od kompa modifikujem u napajanje za pedale?
Na poslu smo kolega i ja od napajanja za komp napravili napajanje za kamere za video nadzor, 12v.
E sad sam ja kontao da isto to uradim, ali sa 9v za pedale. Jel' ima nešto što bih mogao da zahebem, da spržim pedale ili tako nešto?

Imaces sum verovatno, za komp je coperski reseno, nema trafo unutra
-
A i kako bi resio da ga namestis sa 12V na 9V?
Koliko je o tome pisano na MF i vrapci su dosad naučiliAleksej79ns wrote:A i kako bi resio da ga namestis sa 12V na 9V?

-
kako su se pokazale punjive baterije od 9V za pedale?
-
kwiss wrote:Koliko je o tome pisano na MF i vrapci su dosad naučiliAleksej79ns wrote:A i kako bi resio da ga namestis sa 12V na 9V?

NIsam znao.
ja koristim one punjive od 1.5v za recorder preko kog sviram (pre boss, sad tascam) i nije bilo problema. Racunam da nema razloga ni 9V da su losedelije kosjeric wrote:kako su se pokazale punjive baterije od 9V za pedale?
Zavisi i od pedale i od kvaliteta. Neke pedale vole 9.6v, napon pune, nove baterije, dok neke punjive to ne mogu da dostignu. Al bi trebalo da radi bez problema