Bancika je napravio temu sa Gibsonima jer је hteo da uporedi kako će zvučati sa njegovim mini LPem.Ja pravim ovo da ne bude dosadno na forumu znači ako je moguće da se kače isto ko i tamo gitara(u ovom slučaju Fender) sa što manje efekata tj direkt u pojačalo.Tako nekako,znate već
Daklen
Трудио сам се да ово жанровски буде шарено, а посебно бих издвојио клипове Теда Грина, и мада нисам овде навео ни један пример, свакако бих поменуо Мајка Стерна, будући да они демонстрирају неке аспекте звука Телекастера који нису често коришћени, а мени, као некоме коме је прва електрична гитара била Телекастер, и коме је Телекастер гитара којој се увек вратим после разних експеримената, свакако је добро познато шта све може да се свира на Телекастеру, и сигуран сам да то није гитара са једним звуком, како често уме да се приказује. Рецимо ја доста користим магнет код врата, иако се често звук Телекастера поистовећује са звуком магнета код кобилице. Знам да је тема звук Фендер гитара уопште, али ја сам се овде држао онога што највише волим и најбоље познајем, не замерите ми.