Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
super pedala.vise mi ide na neki cross izmedju faza i klasicnog drajva,super je za stoner i taj neki trip,ali definitivno nije klasicni maf.
edit:to neki houm-mejd?ako jeste,da nemas slucajno schem ili neku informaciju,poprilicno sam zainteresovan da sebi dobavim jednu.
edit:to neki houm-mejd?ako jeste,da nemas slucajno schem ili neku informaciju,poprilicno sam zainteresovan da sebi dobavim jednu.
uzeo bi je zbog dizajna i tripovao valhalu
jesi ti radio?
jesi ti radio?
Radi se o home made pedali, nisam je ja radio (ja sam truba za eletriku i elektroniku), samo sam zamoljen da odkrljam nešto i napravim kakav takav demo. A istina da zvuči kao nešto između fuzza i distortiona, nekakv fuzztorsion u svakom slučaju. Sad mi je palo na pamet da sam je mogao oprobat i na dva basa koje imam. 

mislim da bi na basu bilo jebačina, ovako ok zvuči, ali mi nedostaje neka 'punoća', ako smem tako da se israzim... ono što recimo ima fuzz face
Jeste da nema ništa posebno novo ali drugarica napravila ovu fotku sada za vikend na nekom festivalu pa reko da je zalepim.
Od stvari na kojima ne piše šta su: ovo u gornjem redu sa desne strane od mistressa je footswitch sa momentarnim prekidačima koji je pravio Rocket za Yamaha rack procesor. Narandžasta pedala dole je Colorsound Power Boost klon a svemirska pedala je Fulltone 70s fuzz klon, obe je isto Rocket radio. Bela pedala dole je Wampler Plexi Drive klon od whosyourdaddy-a. E da i Big Muff je samo kućište a unutra je Skreddy Mayo klon.
Ovo je tek što sam izvadio pedalbord iz torbe pa su zato svi ovi kablovi i adapteri tu unutra.

Od stvari na kojima ne piše šta su: ovo u gornjem redu sa desne strane od mistressa je footswitch sa momentarnim prekidačima koji je pravio Rocket za Yamaha rack procesor. Narandžasta pedala dole je Colorsound Power Boost klon a svemirska pedala je Fulltone 70s fuzz klon, obe je isto Rocket radio. Bela pedala dole je Wampler Plexi Drive klon od whosyourdaddy-a. E da i Big Muff je samo kućište a unutra je Skreddy Mayo klon.
Ovo je tek što sam izvadio pedalbord iz torbe pa su zato svi ovi kablovi i adapteri tu unutra.

- Dersu Uzala
Ja ovo plusjediniram u principu.+Hopkins+ wrote:Jeste da nema ništa posebno novo ali drugarica napravila ovu fotku sada za vikend na nekom festivalu pa reko da je zalepim.
Znam da to tebi nista ne znaci, niti bilo kome Bos'pomozi, ali ko zna. Ko zna. Ko zna?
Јао који сам ја пацијент... Прво сам погледао фотку, онда погледао шта си писао. А пре него што сам прочитао коментар гледам величину педала, и гледам величину стопала, и мислим се како је Хопкинс мушкарац са најмањим стопалима икад 

-
Kad si uzeo hardwire verb? 

da nisi ti kupio moj rv7? ja prodao pre par nedelja 

Hahaha zato sam i napisao to da ne pomislite da su to moje nogeKristijan wrote:Јао који сам ја пацијент... Прво сам погледао фотку, онда погледао шта си писао. А пре него што сам прочитао коментар гледам величину педала, и гледам величину стопала, и мислим се како је Хопкинс мушкарац са најмањим стопалима икад

Ima već skoro 6 meseci, uzeo sam ga za vreme onih novogodišnjih rasprodaja u Mitrosu, bio je na nekom mega popustu. Dobar je to reverb ali ništa specijalno. Voleo bi da ga zamenim za neku profiju spravu kao što je recimo Reverberator koji ti imaš srećničeKill surf city wrote:Kad si uzeo hardwire verb?

Pedalboard Evolution se nastavlja... Nažalost.
Pedalboard 2 - izdanje 6:

Pedalboard 2 - izdanje 6:

jedini eventualni minus za Digitech je sto su najteze od svijeh pjedala koje znam, 3 digitecha u pjedalboardu i ono, bodybuilding
plus taj wah koji je pretpostavljam isto medju tezim.

Jesu stvarno su tenk, ali nema veze. 
U svakom slučaju, posle ovoga
svaki setup ove trenutne veličine je prosto divan. 

U svakom slučaju, posle ovoga
Spoiler: