Jedna stara bugarska Kremona...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sirac-šunka
vragolan

Re: Jedna stara bugarska Kremona...

Post by sirac-šunka » 09 May 2008, 23:59

Ma nista ne brinite. Evo bas danas sam presao prva tri pitanja iz predmeta Poslovna logistika i odmah cu vam reci da je to isto sto i menadzment logistike, upravljanje poslovnom logistikom, strategijsko upravljanje logistikom, upravljanje integralnom logistikom...!!! :D Ostaje mi samo jos 217... :cry: :cry:

A ti Critical kad dodjes direct sa lokacije Vienna - San vec sta, zasluzujes najmanje tri gajbe :mrgreen:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 10 May 2008, 00:22

A ti Critical kad dodjes direct sa lokacije Vienna - San vec sta, zasluzujes najmanje tri gajbe
E drzim te za rec! :D

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 13 May 2008, 19:42

Evo ovo je elektronika kakvu bih zeleo da imam kada sredim ostatak gitare. U sustini sam hteo da dobijem svaku mogucu kombinaciju svih magneta koji postoje na gitari :mrgreen: . Znaci, paralelna/serijska veza unutar humbackera, odvajanje u singlove i sa serijskom vezom medju singlovima i uz sve to i nezavisan rad volume potencijametara. Posto nemam dve blage sa elektronikom, nego kada dodjem do ovog dela nosim gitaru kod coveka koji se razume, nisam siguran da li je ovo sto sam hteo uopste moguce?

Image

Znaci, da li je moguce istovremeno i odvajanje humbackera i singlova i parallel/serial veza unutar humbackera, a da volume potencijalmetri rade nezavisno (kao npr. na Fender Jazz Bassu, a ne kao na Gibson Les Paulu, gde svaki potencijal stisava master signal)?

Mislio sam za preklopnik da uzmem ovaj superswitch:
Image
ili ovaj megaswitch:
Image

Na Stew-Mac-u kazu:
Each pole has six lugs (one common lug, and one for each for the five lever positions). This lets you wire guitars in imaginative ways not possible with other 5-way switches.

Post Reply