Ne znam odakle da pocnem, ali kazu da je najbolje poceti od pocetka, pa cemo da se drzimo tog principa, sviram gitaru vec 6 godina, imao sam samo elektricne, najbolje sto sam imao bio je neki kramer aerostar koji kosta oko 400 evra polovan jer nov nema nigde, nebitno( hvalim se malo

_) gitaru sam prodao jer sam morao da platim skolarinu jebenom faksu, pa mi je hitno trebao kes, a ono sto mogu da prodam gitara, iako mi je bila ekstra, ovo je srbija ipak. sad kad je doslo leto, zavrsio sam cetvrtu godinu, apsolvent sam i hocu da kupim akusticnu gitaru, radim i imam platu negde oko 30 000, pa sam gledao neke akusticne i klasicne gitare do 300 evra, na mene su ostavile utisak washburn d10s, d10sce, c104sce i wd10sce, cort earth 100 i 200 i takamine eg340sc i eg341sc. te gitare su u ceni oko 30 000, neke manje, neke vise, ali tu je neka sredina. svirao sam ranije akusticnu gitaru, imao sam cak i jednu klasicnu, ali nikad nisam imao akusticnu, moja dilema je oko toga da li da dam 30 000 i miran sam sa gitarom od pravog drveta ili da kupim neki stagg od 8-9 000 i imam da sviram kuci. svirao sam kod druga neku gitaru ibanez , bila je 9 000 u mixu, tako ocajan zvuk ima, to je strasno, dok recimo stagg od 9000 ne zvuci bas toliko lose, ali je ipak los. Jos jedna od dilema je sto ne mogu da probam gitare jer radim svaki jeb*ni dan, a kad budem isao da kupim onda cu i probavati, pa molim da mi neko pomogne oko izbora gitare, mene zanima vise studijski zvuk,vise neko savrsenstvo u zvuku kad okines neki akord, da ne zuji, ne volim zujanje, niska akcija zica mora biti obavezno itd. svrha uzimanja je sviranje kuci,nekad odsviram nesto sa mojim bivsim bendom, mozda nekad snimim nesto ako sine neka ideja za pesmu , ali to je to, molim da mi preporucite najbolji izbor jer sam ja totalno izgubljen. mislim da je to ono otprilike sto sam hteo da napisem

nadam se da nije puno